View Full Version : Aparat K800i
porsche11
16-11-2007, 19:39
Potrzebuje programu ktory by pozwalał robic zdjecia przednim aparatem w k800i. Dodam ze mam z playa.
Jackal PL
16-11-2007, 21:59
Co, co, co :?: Zaraz, no chwilka - co ty chcesz robić :?: No nie mogę - kolejny "Pomysłowy Dobromir" ;D
Przedni "aparat" (jeśli takowy w ogóle jest) służy raczej to wideo rozmowy niż do robienia zdjęć...
Co to ma być za odpowiedź? Albo wiesz albo się nie wypowiadaj. Tak się składa że ja także chciałbym uruchomić przednią kamerę. Więc jeśli ktoś zna sposób (nie licząc transmisji wideo) proszę o wypowiedź.
ps. To że przez menu serwisowe to już wiem:-)
porsche11
17-11-2007, 08:53
popieram Qris, albo wie, i powie albo bedzie siedział cicho. Jestem tu poco (i chyba poto jest forum) zeby sie czegos dowiedziec. Wiem ze słuzy do video , al ja mam potrzebe zrobienia nim zdjecia. I TYLE
Jackal PL
17-11-2007, 10:55
Panowie co Wy sobie myślicie - że to jest aparat :?: Ten obiektyw służy tylko i wyłącznie to wideo rozmowy i do niczego więcej... :P
Moim zdaniem to tyle w tym temacie - chyba, że ktoś zna jakiś genialny pomysł w co śmiem wątpię...
może kiedyś zrobią takiego patcha do robienia zdjęć przednim aparatem 8)
może kiedyś zrobią takiego patcha do robienia zdjęć przednim aparatem 8)
chcesz mieć zdjęcia średniej jakości w małej rozdzielczości, to kup sobie N6020, a nie K800 takimi drobnymi rzeczami przejmować :D
porsche11
17-11-2007, 21:48
chcesz mieć zdjęcia średniej jakości w małej rozdzielczości, to kup sobie N6020, a nie K800 takimi drobnymi rzeczami przejmować Very Happy
O w morde a jaki to N6020. Chce poprostu zrobic fote przednim aparatem, trudno ze jakosc kiepska.
Jackal PL
17-11-2007, 22:42
Chce poprostu zrobic fote przednim aparatem
Dociera do ciebie, że się nie da :?: Kumasz to pan, czy masz pan za daleko do łba :?:
P.S Sorry, trochę ostro, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby nie palnąć tego tekstu z "Dnia Świra" ;)
radek1587
19-11-2007, 20:50
ooo jaaaa hehehe co za ludzie;p nie ma szans na zrobienie zdjatka przednim obiektywem. LOL
Nie da się; Nie można; Nie wykonalne.... ehhhh.... Za czasów siemensa SL45i także twierdzono że czegoś się nie da i co? Wszystko jest kwestią czasu i odpowiednich ludzi.
jak juz sie czepiacie, ze kup nokie 6020... n73 tez mozna robic zdjecia przednia kamerka :mrgreen:
>Tomashek<
26-12-2007, 15:55
do głowy mi nie przyszło robić foty przrdnim "aparatem" :D:D
do głowy mi nie przyszło robić foty przrdnim "aparatem" :D:D
[b] Uważaj bo mod "lubi" dawać warny za posty nic nie wnoszące do tematu.
Kolodzi3j
30-12-2007, 13:29
Po co ci aparat z przodu? chcesz sobie sam zdjęcia robić?? masz lusterko z tyłu:PPP lol
Wniosek o warna dla "Kolodzi3j" za:
- odświeżanie tematu bez wnoszących do tematu rozwiązań
- wystawianie języka :-)