PDA

View Full Version : problem z karta pamieci (??) lub telefonem (??) (w800 r1bc)

oski_louren
20-11-2007, 18:03
siemka wszystkim . moj problem polega na tym ze : sciagam piosenki kablem do telefonu na karte to podczas sluchania zamiast normalnej piosenki leci 10sekund piosenki x 10 sekund y 10 sekund jeszcze innej i wychodzi wielki mix :/ a ze starymi piosenkami , co juz sa nie ma klopotu , graja normalnie . gdy wyciagam karte pamieci i sciagam piosenki przez pluetooth w kompie na pamiec telefonu to jest wsztstko ok tzn. leca normalne piosenki ;/

wie ktos o co moze chodzic ?? czy to moze wina softu ?? ;/ prosilbym o pomoc . z gory thx

Jackal PL
20-11-2007, 18:07
To raczej wina transferu... Wgrywasz pojedynczo czy na hura :?: No i jeszcze gdzie wgrywasz - jaki folder :?:

oski_louren
20-11-2007, 18:12
wgrywam pojedynczo , do folderu mp3 .... no ale nigdy mi sie tak nie dzialo tylko wczoraj slucham piosneki nagle pom30sekundach inna po 5 sek inna po 5 sek inna ;/ i taki ogromny mix mi sie robi z kazdej piosenki ktora wgram albo tak jak wczesniej napisalem wgram ja przez bt do pamieci telefonu

Jackal PL
20-11-2007, 18:16
To jest co najmniej dziwne... :shock: Nie wiem w czym może tkwić problem... Bo raczej to, że włączone jest samoistne przerzucanie się MP3 jest mało możliwe... Spróbuj zrestartować telefon może mu się po prostu coś pomieszało... A od czegoś trzeba chyba zacząć ;)

oski_louren
21-11-2007, 16:28
ehh widze ze nie rozumiesz ....

wlaczam piosenke na kompie . jest ok . zgrywam piosenke na telefon i zamiast piosenki jest muzyka jakbys polaczyl 20 piosenek w jedna . one same sie nie przerzucaja tylko nie wiem co jest zamiast piosenki jest 10 innych piosneek po 10 sekund . podlaczam telefon do kompa i odtwarzam ja z poziomu komputera i jest tak jak na telefonie tzn. 10piosenek po 10 sekund . przesylam przez bt na kome - pamiec telefonu piosenka jest ok . z poziomu telefonu zrzucam ja na karte iiii ZNOWU 20 PIOSENEK PO 10 SEKUND :[:[

=========================
NIKT TAK JESZCZE NIE MIAł ?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lord
21-11-2007, 16:33
Ja tak nie miałem - ale spróbuj zobaczyć wrzucić te piosenki przez kompa do pamięci telefonu. Zrobisz to programem My Phone Explorer ;)

oski_louren
21-11-2007, 16:46
jak robie do pamieci tela to jest ok wsztstko

Jackal PL
21-11-2007, 17:06
Czyżby karta :?: Sugeruje format MS w takim razie, może coś to da skoro w pamięci tela jest ok ;)

oski_louren
21-11-2007, 17:10
no chyba ..... a mi sie wydaje ze cos moze byc z softem .. al najpierw format karty zrobie

kaban99722
22-11-2007, 19:27
to samo mialem.... i zmienilem sofciaka i zformatowalem karte... ale musze i tak zmienic bo mi fotki sie nie chca zapisywac;/

oski_louren
22-11-2007, 21:51
:) u mnie juz po wszystkim . obylo sie bez formatu karty ani zmianie softa . okazalo sie ze mialem WIRUSA w telefonie , a ze mam viste vista mi go wykryla , vista przeskanowala karte odbudowala jakies sektory przywrocila pliki i jest :D i jest ok :D:D:D:D:D

TEMAT DO ZAMKNIECIA :)