View Full Version : Oplaca sie go kupic ?
Mam pytanko ! W styczniu planuje kupic ten telefon ! Prosze tych ktorzy go maja zeby mi go opisali i co o nim sadza :D :)
To jest BOSKI TWÓR BIERZ GO !!!
wiec go kupie ! a i jeszcze pytanie o glosnik :smile: a dokladniej : czy jest glosny i jaka jest jakosc mp3 ?
ddr:
To jest BOSKI TWÓR BIERZ GO !!!
'wiec go kupuje!'
Gratuluje jak taki argument Cie przekonał
Jakość dość dobra. A co do głośności też nie jest zła :) Aż się zdziwiłem ale gra głośniej od k800i :)
Jakość MP3:
Dobra, ale w porównaniu z K750i do bani :(
Głośność:
Z głośnika tak (ale kto tego słucha?!), ze słuchawek - cichszy niż K750i
Aparat:
Niby też 2mpx, ale ma sie nijak do aparatu z K750i; zdjęcia mętne i duuuuży szum. Przy świetle dziennym ujdzie w tłoku, w pomieszczeniach - totalna porażka :(
Jedno co mi się w nim podoba, to krztałt i czerwony kolor - w tej wersji.
tiger-zgierz
11-02-2008, 18:27
alan ja bym powiedzial ze ciszej niz k750i ale moim zdaniem nie masz racji moge sie mylic ale to nie zalezy od telefonu tylko od sluchawek, a aparat jest gorszy bo nie ma auto focusa ale i bez tego nie jest o wiele gorszy
xxxSereKxxx
12-02-2008, 20:32
mmmmm obecnie mam k610i i trzeba przyznać że jestem z niego bardzo zadowolony ;DD hmmmm ale po moim tuningu jeszcze bardziej mi sie podoba ;DD jednym słowem: BIERZ !! z tą komórką można zrobic wszystko ;DD jeśli oczywiście nie bedziesz przesadzał z zabawami systemowymi ;))
ludzie jak chcecie mieć dobre zdjęcia to se zainwestujcie w aparat ;P komórka to komórka ;D na aparat nie narzekajcie ;) mogł być gorszy ... ;D
co konkretnie stuningowałeś w k610i ? bo mam zamiar coś pokombinować tylko nie wiem z czym :)
telefon nie posiada takze lampy blyskowej, ja na niego nie nazekam przetrzymal kapiel i dziala bez zarzutow, nie ma problemu z obsluga karty pamieci, mocna obudowa, nie wiesza sie.
rekin112
17-03-2008, 08:12
mam k610i i jestem z niego bardzo zadowolony dobra jakosc mp3, co do aparatu to nie jest najgorszy