View Full Version : SE K 510i problem
mharabasz
25-11-2007, 23:13
Witam. Posiadam K510i i mam taki problem ze ostatnio telefon spadl mi na ziemie z wysokosci ok 1 m, wylaczyl sie a po wlaczeniu wyswietlacz zaczyna migac na bialo i nie wlacza sie dalej nie wiem co mu sie stalo. Prosze o pomoc jesli ktos sie zna na tym i wie co sie moglo stac albo moze ktos mial podobny problem, Z gory dzieki :D
maciejka1990
25-11-2007, 23:18
Spróbuj SEUSem ;) Wszystko co i jak jest na forum ;) NIE tracisz gwarancji ;)
mharabasz
25-11-2007, 23:25
To jest program do zmiany softu? I czy zmiana softu cos da? Wydaje mi sie ze to jest jakies uszkodzenie spowodowane tym ze telefon uderzyl w ziemie, co moze miec soft do tego?
Jackal PL
26-11-2007, 16:21
SEUS jest darmowy i nie tracisz gwarancji - zawsze można spróbować bez obaw. Jest do program do aktualizacji softu (czyli wgraniu nowego generalnie rzecz biorąc). Czasami takie myki są spowodowane właśnie przez soft, a nie przez hardware ;)
Jednak jeśli to nie pomoże to mogło coś pójść w wyświetlaczu (jakaś taśma czy coś) i wtedy zapewne serwisik (jak się nie zna to najlepiej się za to nie brać).
ja miałem cos takiego i nie poszedł wyświetlacz tylko przy uderzeniu wyswietlacz walna w karte główna i cos tem jeszcze i wyszła mnie naprawa 100zł
kaban99722
09-12-2007, 14:42
ja miałem cos takiego i nie poszedł wyświetlacz tylko przy uderzeniu wyswietlacz walna w karte główna i cos tem jeszcze i wyszła mnie naprawa 100zł
to ja bym go nie naprawial.... mojego wycenili na 150zł naprawy :/
mharabasz
11-12-2007, 14:45
witam. mam nastepujacy problem, podczas wgrywania softu za pomoca Seus-a aktualizacja zatrzymuje sie na 95% i nie idzie dalej po kilku minutach wyskakuje komunikat ze aktualizacja sie nie powiodla. W czym tkwi problem?