PDA

View Full Version : POTRZEBNY NOWY PATCH. WEJDź.

tara512
29-11-2007, 16:38
Mam taki problem gdy wgrałem ikonki gfx to i wgrałem tego patcha potrzebnego to z telefonem zaczęły dziać sie dziwne rzeczy np:
-zniknęły mi ikony javy
-nie mogę wczytać zdjęć i animacji ani tapet
-nie mogę zrobić zdjęcia bo gdy chce zrobić to tel cofa mnie do menu
Ale gdy wykasowałem tego patcha to wszystko jest ok i działa tak jak powinno więc to na pewno wina tego patcha,próbowałem już ściągać z różnych źródeł tego patcha ale jest taki sam problem po wgraniu.
Dlatego chce by ktoś w miarę możliwości podał mi innego patcha ale który zastępuje właśnie tego New Sysgfx With Start-Up Screens 2.0.vkp.

Pozdro :)

Radzio1234
29-11-2007, 16:42
Witam.

Radzę Ci usunąć tamtego patcha i wgrać tego:
http://www.speedyshare.com/955340278.html

Jedyne co to musisz przenieść ikonki do pamięci telefonu do folderu zdjęcia/gfx (tudzież obrazki/gfx). Nie wymaga on ekranu startowego ikonki ładują się razem z softem!

Pozdrawiam :)

PS.
U mnie działa! Czasami jedynie po tygodniu albo połtora trzeba zrestartować tela bo nie da się wczytywać zdjęć, a tak to ok. Aparat nie ma prawa w tym patchu wychodzić do menu.

tara512
29-11-2007, 17:26
Kurcze nie działa mi wgrałem wszystkie ikonki do do pamięci tela wgrałem patcha ale ikonki sie nie zmieniły :neutral:...

SORY mój błąd już działaja ikonki ale jest tak jak było :( aparat wraca do menu nie ładują sie tapety i zdtięcia :cry:

b4rtek
29-11-2007, 17:39
usun niepotrzebne ikonki bo napewno masz ich nawalone od kija i nazot wiec usun niektóre a bedzie spox

tara512
29-11-2007, 19:32
Wgrałem wszystko od początku po swojemu i na razie jest git wszystko ok :D
Zobaczymy na jak długo hehe i nawet wgrałem tyle samo ikon co w tedy ok. 200 :razz: