PDA

View Full Version : Wgywanie softu bez względu na CID, Cała platforma DB2020

321
30-11-2007, 22:04
[wymoderowano]
i moje pytanie co do opisu :

czy ja coś robie nie tak???
pokazuje mi się komunikat failed open!!!
oto co robie krok po kroku :
-wyłączam telefon
-wyjmuje baterie
-wyjmuje karte pamięci
-wyjmuje karte SIM
-ponownie wkładam baterie
-wchodze w program XS++ ,naciskam przycisk "CONNECT"
-naciskam i trzymam przycisk "C" na telefonie
-podłączam telefon do komputera(dalej cały czas trzymam "C")
-po chwili pokazuje mi się dymek z komunikatem : "znaleziono nowy sprzęt" i otwiera się Kreator Znajdowania Nowego Sprzętu i w nim pisze : ten kreator pomaga zainstalować oprogramowanie dla: SEMC Flash Device
-po kilkunastu sekundach wyświetla się komunikat : Failed Open
-odłączam telefon

robie wszystko jeszcze raz i jest tak samo!!!
nawet nie mogę sprawdzić CID!!!

może mi ktoś pomóc???
BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ CO ŹLE ROBIE/CO MAM ZROBIĆ!!!

mam :
windows home edition
program XS++
zainsalowane sterowniki które były na stroni honora

BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ CO ŹLE ROBIE/CO MAM ZROBIĆ i nie usuwanie tematu!!!
bardzo chce sobie zmienić soft ale ni umiem
prosze o pomoc

[rawilson] - brak sterów usb flash... a wymoderowałem bo regulamin nie pozwala na podawanie linkow do konkurencji... a co do opisu to watpie ze w razie czego autor by chciał zeby jego art był kopiowany bez źródła...

321
30-11-2007, 22:20
ej a możecie mi chociarz pomóc zmienić soft k550i na w610i ???
proszę!!!

Franeek
01-12-2007, 13:12
USB Flash, SE Tool Lite.

Warna chcesz? Bo to już nei pierwszy raz.

321
01-12-2007, 22:23
Franeek ja wiem że mogą ciebie denerwować te moje pytania ale ja od tygodnia nie moge CID sprawdzić programem XS++ v1.6.6

napisałeś :
USB Flash, SE Tool Lite
nawet nie wiem jak się tym obsługiwać :[
wiem że jest na forum bo czytałem ale za bardzo nie rozumiem:/ możecie mi to jakoś jaśniej wytłumaczyć(krok po kroku)??? ja mam tylko prawie 12 lat i nie rozumiem tego a chce sobie soft zmienić

nie daj mi warna za te pytania :D

pozdro i jak możecie to odpiszcie

tim111
01-12-2007, 22:27
321 lepiej sie za to nie bierz bo sobie tela zepsujesz, poczekaj aż trochę podrośniesz i zmądrzejesz na tyle aby zrozumieć poradniki :devil:

Franeek
01-12-2007, 22:28
mam tylko prawie 12 lat
To weź to zostaw.
Pewnie w ogóle nie masz USB Flash zainstalowanych.
Daj sobie spokój.

tara512
01-12-2007, 22:40
Ta pewnie ma z 18 lat i tylko tak pisze bo nie chce na głupka wyjść ale bez obrazy :D ja mam 15 prawie 16 i już prawie wszystko kapuje tylko matma mi nie podchodzi :razz:

321
02-12-2007, 11:45
tara512 :
mam prawie 12 lat
serio!!!dlaczego mi nie wierzysz???

Ta pewnie ma z 18 lat i tylko tak pisze bo nie chce na głupka wyjść ale bez obrazy
-przed kim mam wyjść na głupka???

wszystko kapuje tylko matma mi nie podchodzi
-a ja jak byłem w 4 klasie to byłem mistrzem szkoły w matmie :D

Franeek :
To weź to zostaw.
Daj sobie spokój.

Pewnie w ogóle nie masz USB Flash zainstalowanych
-usb flash mam zainsalowane(mam gordons gate) a softa chce sobie zminić i dlatego bardzo prosze o dokładne wytłumaczenie( i tak bardzo dużo już umiem a tuningiem od tygodnia się interesuje)!!!

daj sobie spokój
-a dlaczego??? ty nawet nie wiesz co ja już umiem(z telefonem) a neta mam nie całe pół roku a telefon od 12 Maja 2007

może mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak zmienić softa??? nie piszcie mi se-center ,google bo już przez tydzień szukam!!! ploszę o pomoc ;-)

maniek-07
02-12-2007, 13:14
Jak Ty chcesz wgrać softa jak Ty cytować nie umiesz :/

tara512 :
mam prawie 12 lat
serio!!!dlaczego mi nie wierzysz???

Dla mnie możesz mieć i roczek...

Franeek :
To weź to zostaw.
Daj sobie spokój.

Pewnie w ogóle nie masz USB Flash zainstalowanych
-usb flash mam zainsalowane(mam gordons gate) a softa chce sobie zminić i dlatego bardzo prosze o dokładne wytłumaczenie( i tak bardzo dużo już umiem a tuningiem od tygodnia się interesuje)!!!

No to ciesze się, że masz USBFlash (normalnie kozak xD )

Powiedz mi tylko, jak mamy Ci to wyjaśnić skoro wszystko jest w poradnikach... Jest tam kroczek po kroczku wyjaśnione... No chyba, że masz 0% rozumowania z tekstu to wiesz...

może mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak zmienić softa??? nie piszcie mi se-center ,google bo już przez tydzień szukam!!! ploszę o pomoc Wink

Skoro tyle szuaksz i nie masz odpowiedzi na to... To nawet nasza pomoc nic nie zdziała... A zakładam, że nie chce Ci się poszukać i idziesz na łatwiznę by ktoś Ci pomógł pisząc Ci wszystko, inny mi słowy podawać Ci gotowce na tacy (które praktycznie są na forum)

rawilson
02-12-2007, 13:15
Amen!