View Full Version : karty pamięci + W300i
Jakie karty pamięci obsługuje W300i i do jakiej pojemności?
Czy da się włożyć jakieś wieksze karty niż granica do której są możliwe?
Dzięki z góry za odpowiedź :)
Jackal PL
02-12-2007, 13:15
Z tego co wiem to do 2 GB pociągnie ;)
Da się, ale po co to robić, skoro telefon będzie działał w... mocno zwolnionym tempie xD: :?: Po prostu nie będzie sobie radził z tak dużą pamięcią i będzie przycinał...
Najlepszym rozwiązaniem będzie karta 1GB, działa szybko i sprawnie.
tomekuic
11-12-2007, 18:53
na stronie producenta pisze że telefon obsługuje 2GB /więc 2GB dziala jak 1GB tylko trzeba miec najnowszy soft
to jak bym włożył 1gb to by mi nie działała z orginalnym softem(tym co był od początku kupna telefonyu)?????????????
lampard8
26-12-2007, 14:39
hahahahahahahahaha :rotfl:
chodzi o to że max 2 gb pojemność karty xDDD
hahahahahahahahaha :rotfl:
chodzi o to że max 2 gb pojemność karty xDDD
"na stronie producenta pisze że telefon obsługuje 2GB /więc 2GB dziala jak 1GB tylko trzeba miec najnowszy soft" koleś ja sie spytałem czy 1gb bedzie działął z orginalnym oprogramowaniem noobie bo dokładnie nie zrozumiałęm tego co napisał TOMEKUIC ja zrozumiałęm że jak sie włoży 1gb to czeba wieć inne oprogramowanie.
Ja mam karte 1 GB i działa bez żadnych problemów :D
Teoretycznie moze zadzialac tez 4GB . Przynajmniej tak jest z moim k750i. Na stronie napisane ze do 2GB a mi dziala 4GB jak wrzucilem z PSP. Tylko strasznie wtedy zamula.
zaqzaq69
18-03-2008, 13:21
Ja mam 1GB i na poczatku troche wolno dzialał ale teraz wszystko jest ok.
http://www.komputronik.pl/Pamiec_Flash/Memory_Stick/SanDisk/MemoryStick_Micro/Memory_Stick_Micro_1GB_SanDisk__Adapter_MS_Pro_Duo/pelny,id,32680/
Tomsonpol
02-05-2008, 18:02
Cytat:
Napisał Kernon
Z tego co wiem to do 2 GB pociągnie
Cytat:
Napisał Kernon
Da się, ale po co to robić, skoro telefon będzie działał w... mocno zwolnionym tempie : :?: Po prostu nie będzie sobie radził z tak dużą pamięcią i będzie przycinał...
na karcie 4gb troche sie wiesza jak np. slucha sie muzy albo gram
krisvader
07-05-2008, 15:14
Z 2GB chodzi normalnie. Lecz z wyzsymi juz sie zacina. Gry sie dlugo wczytują i zacinają podczs działania a odtwarzacz tnie sie często i zmienianie utworów jest dluzsze. A format to M2 najlepiej sandiska.
:w:PoZdRo:w:
ja mam 2 Gb i chodzi mi bardzo dobrze
ja mam 2 GB i chodzi mi bardzo dobrze nie muli ani nic
mamomleka
26-05-2008, 17:55
ja mam 2 GB i chodzi mi bardzo dobrze nie muli ani nic
Czemu dwa posty ? ^^
Ja mam pamięć 2 gb ale jak dla mnie za mała... Większej się nie opłaca kupować bo ten telefo nie da sobie rady przy 2 gb jest wystarczająco zwolniony
Tomsonpol
01-06-2008, 19:49
ja mam w w300i mam 8gb i Dziala dobrze tylko troche wolniej
Ja mam kartę 2 GB i działa bez problemu... No może się trochę długo uruchamia ;) Ale poza tym jest git:D