PDA

View Full Version : Coś nie tak nie wiem co?

wolf17
03-12-2007, 18:24
Witam znowu i jak zwykle liczę na Was. Mam taki problem gdy chce zrobić fotke se k750i otwieram aparat i super robie fotke ale gdy przychodzi do zapisywania jej po zrobieniu to nie zapisuje i aparat sie wyłancza i wchodzi albo na ekran albo w menu ale gdy wyłącze i spowrotem włącze wszystko normalnie śmiga to zmienia się po ok 3h. Nie wiem czego to może być przyczyna przed tem w tel było wszystko ok ale potem wgrałem:stery aparatu 5.3 i tesh było dobrze ale do tego potem dodałem patch na latarke guziczkiem od aparatu,patch na przełączanie muzy przyciskiem w słuchawkach,szybkie przewijanie,ikonka java zamiast kluczyka w grze,robienie zdjęć przy włączonej javie,radio bez podłączonego zest. słuchawkowego, nagrywanie widea w mp4,zmieniłem ikonki menu,odtwarzacza,stery ekranu od w810i,stery głośnika od w900i tel mój to se k750i przerobiony na w800i,soft r1bc002, red. Mam 2 pytania a mianowicie coś z tym apartem jest źle i może któryś patch z czymś sie "żre" i źle oddziałowywuje na aparta moge prosić o wskazanie go bo sam nie wiem, 2 pytanie wgrałem widok odtwarzacza wmp11 i wszystko git śmiga jak włącze to fajnie widać ale jak za pare godzin wchodze w odtwarzacz to znowu mam normalny pomarańczowy z wolkmena a jak wyłącze tel znowu jest wmp11 może ta skórka wmp11 od drak z visty jest "walnięta" to moge prosić o linki z odtwarzaczami zn.ikonkami które bym sobie wgrał do telefonu i cały czas chodziły. Prosze i jak zwykle za pomoc stawiam piwko. Licze na Was bo coś z nim nie tak a musze za pare dni tel sprzedać niestety bo pieniądze mi są potrzebne a w telu musi wszystko chodzić tak więc prosze o odp i pomoc z Waszej strony. Liczę na Was

korba1
03-12-2007, 18:34
może któryś patch z czymś sie "żre" i źle oddziałowywuje na aparta moge prosić o wskazanie go bo sam nie wiem
Moim zdaniem to patch ze robisz foty przy javie ale nie jestem pewien. A gdzie zapisujesz foty? Na karcie czy w fonie??

2 pytanie wgrałem widok odtwarzacza wmp11 i wszystko git śmiga jak włącze to fajnie widać ale jak za pare godzin wchodze w odtwarzacz to znowu mam normalny pomarańczowy z wolkmena a jak wyłącze tel znowu jest wmp11 może ta skórka wmp11 od drak z visty jest "walnięta" to moge prosić o linki z odtwarzaczami zn.ikonkami które bym sobie wgrał do telefonu i cały czas chodziły
Coś masz nie tak wgrane. Wszystko jest na forum. Wystarczy poszukać

matiEX
03-12-2007, 18:39
Z tego co widze wgrałeś bardzo dużo tych patch'y i trudno okreslic czy cos jest nie tak ze sterami aparatu czy z patchem...Zostaje Ci metoda prób i błędów...

P.S: tesh TEŻ nie zapomnij o pisowni :smile:

mallior
04-12-2007, 09:05
a ja was zbije z tropu... :twisted: poniewarz też tak mniałem tylko że wtedy miałem soft orginalny tzn nic nie było zieniane żadnego nowego softa, sterowników, pathy, ikon menu :ble: telefon od produkcji nie był też otwierany

i z dnia na dzień miałem tak jak Ty (problem z aparatem) ale były wakcje więc nie chciało mi się iść z nim do serwiu, wakacje mineły a aparat sam się naprawił :crazy:

partyshakerz
04-12-2007, 14:01
ja mialem to samo ;) niektore patche nie dzialaja albo "gryza" sie z innymi :P tak ze lepiej sobie darowac cos zeby bylo lepiej z innymi rzeczami :P poprobuj inne stery tez. Moze to tez od tego byc.. w co watpie

wolf17
04-12-2007, 18:19
Też tak myślałem że to ten patch a fotki zapisuje na karcie ale karta jest dobra:D bo codziennie z niej muzy słucham zmienie to tak jak mówiłeś i zobaczymy ale dziękuje za rady:D...