PDA

View Full Version : K750i - brak reakcji

DJcOOkieee
03-12-2007, 22:47
Witam.

Mam spory problem. Otoz probowalem wgrac do swojego K750i nowe menu. Postepowalem zgodnie z instrukcja. Doszedlem do momentu w ktorym przegralem wszystkie ikonki do odpowiedniego katalogu. Nastepnie wyjalem kabel i chcialem wlaczyc telefon (pamietajac o ostatnim kroku jakim jest wgranie resa). Telefon niestety nie reagowal. Postanowilem podlaczyc go jeszcze raz, zeby dokonczyc zmiane menu. Niestety ani far, ani inne programy nie moga zlapac telefonu. Sam tez sie nie wlacza. Nie wiem co mam dalej robic. Prosze o pomoc.

pozdrawiam.

matiEX
03-12-2007, 22:51
Wgraj jeszcze raz (SEtool'em najlepiej) softa. Spróbuj samego MAINA na początek a jak nie da rady to wtedy całość.

DJcOOkieee
03-12-2007, 22:58
A powiesz mi jak to zrobic skoro nie moge go wykryc na kompie??

matiEX
03-12-2007, 23:01
A setool też nie wykrywa?? To jeszcze raz stery USB FLASH musisz wgrać, a jak nie możesz ich wgrać normalnie to zainstaluj SEUSA to same sie zainstalują.

DJcOOkieee
03-12-2007, 23:06
Zainstalowalem raz jeszcze. Niestety nie przynioslo to efektow. Telefon jest nadal niewidoczny dla komputera przez co nie moge wykonywac na nim zadnych operacji.

matiEX
03-12-2007, 23:10
A spróbuj SEUSEM może wstanie. A ty go od razu pod program podłączasz i chcesz flashować jeśli nie to tak spróbuj a jak nie to SEUS. A jeśli to nie pomoże to niech się ktoś bardziej kompetentny wypowie czy fon padł czy żyje :D

DJcOOkieee
03-12-2007, 23:14
Ale co mi po seusie. sterowniki USB Flash instalowalem parokrotnie - bez efektu. Powtarzam, telefon sie nie wlacza i komputer go nie wykrywa. Tak wiec nie mam jakiejkolwiek mozliwosci aby cokolwiek z nim zrobic...

pielas
04-12-2007, 05:42
Z twojego pierwszego postu wynika jabyś odłączył kabel zaraz po skopiowaniu folderu a trzeba było cofnąć się jeszcze aż do końca i wtedy odłączyć kabel.
Kolegom raczej nie chodzi o usb flash a o przeflashowanie go seusem.

ps. Przed tym może wyjmij baterię na jakiś dłuższy czas.

DJcOOkieee
04-12-2007, 09:53
Juz sobie poradzilem. Wgralem soft od poczatku i jest ok.