View Full Version : Edycja i modowanie sterów dźwięku
Mam prośbę czy ktoś na forum pomógłby mi zmodować stery dźwięku WOW II LIVE, konkretnie chodzi mi o to żeby działał przicisk "muzyka" i żeby wbudowane dźwięki np. od podłączania tel do kompa kablem i wogóle dzwonki były ciszej, bo jak dla mnie są bardzo głośno. Odtwarzania muzy w odtwarzaczu jest w 100% ok.
na przycisk muzyka musisz albo wgrać softa od w800 albo jest chyba patch na to.
mam softa od w800i, i przycisk działa ale kiedy podłączam zestaw słuchawkowy wtedy nie dzała.
:shock: Jakieś to dziwne u mnie działa z odpiętymi i podłączonymi słuchawkami.
ale WOW II LIVE?? no wlasnie bardzo dziwne mi się to wtdawało,a wie ktoś może jaki plik jest odpowiedzialny za głośność dźwięków w telu(tych standardowych) i czym go edytować??
Ja mam Toshara 1,7 i wszystko śmiga. A co do pliku to jest to farfiel_play.apf
"play" to jest chyba od odtwarzania a nie od dźwięków standardowych w telu...
Ale od odtwarzacza. Jak go podmienisz to na pewno zauważysz róznicę
jak juz napisalem na poczatku nie chodzi mi wcale o odtwarzacz. Chce poprostu zeby dźwięki w telu np od raportów, od włączania tela, od brakującego słowa w słowniku były ciszej. albo np które dźwięki podmienic mam np ze starych sterów dźwięku zeby było tak cicho jak poprzednio tylko w odtwarzaczy był fajny dźwięk.??
EDIT: co do przycisku to już do tego doszedłem któryś patch się "gryzł" :D
no to może weź orginalne stery i podmień w nim pliki odpowiedzialne za odtwarzacz wtedy będziesz miał tylko dotwarzacz zmieniony.
Przy sofcie W800i mozna zrobic tak zeby przycisk"Muzyka" działał bez słuchawek poprostu wchodzi sie do Ustawienia i jest tam takie cos jak przycisk muzyka(lub cos podobnego) i przypisuje sie mu właściwosc
bartek12 czytaj uważnie :D
wszystko juz zrobiłem jest git oprócz tej głośności, nie wiem może któryś z moderatorów wie który plik za co odpowiada?? :D