View Full Version : Brak połączenia z xs++ ?!
Nie mogę połączyć telefonu z komputerem za pomocą xs++ , wszystkie sterowniki mam zainstalowane , kabel łączy ponieważ ładuje baterie . Hukos
a z wcisnietym "C" podlaczasz ?
Tak podłączam z wciśniętym C
kondzioff
04-12-2007, 20:33
A jakie sterowniki zainstalowane? USBFlash czy zwykłe? bo do flashowania potrzebujesz usbflash.
Se K750 Soft R1CA021 . Zainstalowałem zwykłe sterowniki takie jakie były na płytce z telefonem . Jeżeli jeszcze jakieś są potrzebne to podajcie linki . Hukos
O jaaaaaa....
USB Flash zainstaluj.
Potem podlacz wylaczony telefon z wciśniętym 'C'.
partyshakerz
04-12-2007, 20:38
sterowniki usb to po pierwsze... pamietaj tez ze przy wylaczonym telefonie sie pracuje... bo sa osoby ktore na wlaczonym chce softa zmieniac... ale jezeli nie wykrywa Ci XS to sterowniki USB. byly na forum.
No dobra ale jak . Znalazłem usb flash na franke.4shared.com ale co mam z nimi zrobic ?
EDIT : Wiem co i jak robic ale robiłem formata i straciłem sterowniki .
partyshakerz
04-12-2007, 20:39
Franeek minute szybszy byles :P
partyshakerz
04-12-2007, 20:39
Hukos przewaznie sie sterwniki instaluje :P
Wiem ale tam są tylko dwa pliki , jeden systemowy a drugi informacja instalatora . I co mam to gdzieś skopiować ?
partyshakerz
04-12-2007, 20:44
byla juz instrukcja... w menadzeze urzadzen odinstaluj z magistrali telefon powinienes miec nazwe modeli... pozniej podlaczasz kom i jak chce instalowac wybierasz skad ma brac stera... ewentualnie prawym na systemowy plik i zainstaluj. A jak cos pomieszalem to na forum byla wzmianka o instalacji sterownika usb
Na forum jest napisane co i jak.
A jeśli to się nie uda, najlepszym sposobem jest zainstalowanie SEUS'a.
kurcze a ja mam zainstalowane sterowniki i mi się nie włącza:[
dlaczego???
pokazuje się file not found
partyshakerz
04-12-2007, 20:51
321 opisz dokladniej jak podlaczasz... to moze Ci jakos pomoge
spróbuje jutro seusem a narazie dzięki . Mozna zamknąć temat . Pozdrawiam . Hukos