View Full Version : Zmiana sterownikow audio.
DJcOOkieee
04-12-2007, 20:58
Witam.
Wrzucilem dzisiaj k750@w800. Chcialbym rowniez zmienic sterowniki dzwieku. Zastanawialem sie nad "ToShaRa Mega AcoustiC V1.4" i tutaj pojawia sie moje pytanie. Odpalajac rara Toshary mam mnostwo plikow w formacie .apf. Zastanawiam sie teraz w do ktorego katalogu mam je wrzucic i na co powinienem uwazac, zeby nie zwalic fona (i wgrywac softu po raz kolejny). Przeszukalem forum lecz odpowiedzi nigdzie nie znalazlem. Za wszelkie sugestie bede bardzo wdzieczny.
pozdrawiam
A wiêc tak wgrywasz ³amacza, odpalasz fara, wchodzisz do FS/ifs/stettings i acustic. Tam zaznaczasz "*" wszystkie pliki kasujesz je na F8, po lewej stronie szukasz sobie tych sterow co chcesz miec, zaznaczasz je "*" i kopiujesz na F5. potem zamykasz na kropeczki "..." , opalasz ponownie, rest i juz:D
DJcOOkieee
04-12-2007, 21:27
No i gitara. Wszystko dziala. Teraz kolejne pytanko. Chcialem dograc patcha na brak dzwieku aparatu fot. Stworzylem plik tekstowy, wrzucilem do niego:
;w800 R1BC002
;Ñêðûòûå âîçìîæíîñòè
;Äàñò âîçìîæíîñòü âñòðîåíííîìó áðàóçåðó äîñòóï ê ñèñòåìíûì ôàéëàì
;(c) Mobilefree
;converted via fpt2vkpL by den_po
4468AFF1: 68747470733A2F2F 66696C653A2F2F00
no i wgralem przez setoola. Niestety patch nie dziala. Dziwek aparatu nadal jest. Ma ktos na to jakas rade?
kondzioff
04-12-2007, 21:30
A nada³e¶ rozszerzenie *.vkp plikowi?
PS: A i najwa¿niejsze - to patch pod Twój soft?
DJcOOkieee
04-12-2007, 21:37
Wersja softu sie zgadza. Plik jest z odpowiednim formatem. Moze chodzi tutaj o to, ze nie mam defaultowej wersji camdrive'a?
kondzioff
04-12-2007, 22:11
A dobrze wgrywa³e¶ ? Na forum masz opis pos³ugiwania Setoolem wiêc sprawd¼ czy robisz dok³adnie tak samo jak tam opisane.
DJcOOkieee
04-12-2007, 22:17
Wgrywalem setoolem inne patche, ktore dzialaja bez problemu. Ten dzialac nie chce.
Sprobuj wrzuciæ do farem, czsami setool nie dzia³a, a mi rêczne usuniêciê d¼wiêku aparatu nie pomog³o wiêc moze z patchem jest tak samo : :ble: