View Full Version : K550i, nie da rady !
Witam :) Przeczytałem już wszystkie tematy na tym forum dotyczące zmiany softu dźwieku na SE, także na K550i. Robiłem nawet format, ale to nie pomaga. Chodzi o to, że gdy odłączam kabel USB, włączam FARa, trzymam przycisk C i tutaj kombinuje na wszelkie sposoby bo po podłączeniu kabla USB mam do wyboru w SE K550i Tran. plików, Tryb Telefonu i Drukuj. Oczywiście wcześniej Alt+F1 itd... Próbowałem wybierać za każdym razem jedno z tych dwóch, albo w ogole żadnego. Oczywiście zero efektu, program dolicza do 60 sekund i nie łączy się, a co dziwne wyskakuje coś takiego "Unable to open device: EPIUSB Check the EPIUSB.SYS driver installed". Instalowałem go już po kilka razy i cały czas to samo :( Czy ktos da mi jakąs porade co w związku z tym ? Próbowałem też z innymi programami typu xc++ 1.6 i nic :(
Nie masz zainstalowanych sterów Flash USB a poza tym wszystko musisz robić na wyłączonym telu!! Są poradniki na forum
zmiany softu dźwieku na SE
Jak coś to sterowników dźwięku
A na pewno wyłączasz telefon? :)
Wyłączam...
Flash USB da mi ktoś jakiś konkretny link ? bo nie moge znaleźć niczego konkretnego :/
http://se-center.info/viewtopic.php?p=110460#110460
Kiepsko szukasz. Ja nawet nie musialem uzyc tej okropnej funkcji "szukaj" (a fuj)
Zainstalowałem Flash USB, na pewno dobrze, SEUSa także, z tym, ze zainstalował się coś szybko i mam teraz możliwość włączenia tylko Update Service, gdy to włączam to załącza się tylko reklama SE i tyle :/
Żadne dymki mi już nie wyskakują gdy podłączam USB do telefonu.
Nadal i w XS++ 1.6.7 i w FAR nie mogę podłączyć się do tego telefonu :/
Chciałem jeszcze dodać, że DaVinci tez mi nie wykrywa telefonu :)
Juz sie duało zmienić ten folder acoustic, tylko, że gra teraz strasznie cicho :|
Wytłumaczy mi ktos jak dokładnie wgrać tego RESTa ? Nic z tego nie czaje co jest tutaj umieszczone na forum :( Udało mi się tylko skopiowac acoustic, a z tym restem to nie mam zielonego pojęcia, nawet co to jest :/
Do k550i nie wgrywasz resta!!
Teraz już wiem, specjalnie tamten temat załozyłem, myśle, ze ten jest już do zamknięcia.
Teraz już wiem, specjalnie tamten temat załozyłem, myśle, ze ten jest już do zamknięcia.
To się wysyła raport.
Tak w ogole - specjalnie??