View Full Version : Problem Z głóśnikiem z tyłu.
Czasami gdy puszczam muze zawsze zdarza mi się to na odtwarzaczu,leci sobie normalnie muza a tu wraz pojawia sie zamiast muzy jakiś dziwny stały niski dżwiek,myslałem ż egłośnik padł ale jak dałem na inną piosenke to już przestało i muza leci normalnie.Ale ten dzwięk coraz częściej sie pojawia jak puszczam muze przez głośnik a nie słuchawki.
Nie wiem co z tym zrobić,może wy mieliście podobny problem.
maciejka1990
05-12-2007, 13:00
Ja mam k750i, czasem też mi się tak zdarza, ale raczej przy słuchawkach, a nie przy głośniku. Ponownie włączam odtwarzacz i po sprawie ;)
Mr.Coolio
05-12-2007, 15:58
Ja to mam i na słuchawkach i na głośniku. Początkowo denerwowało mnie to, w bo w k750 tego nie było. Po zmienaie softu na nowszy(chęć patchowania) dalej problem ten wystęouje, więc się przyzwyczaiłem ;) Zauważyłem jednak, że robi się tak wtedy, kiedy piosenka ma duży bitrate.
Jedna miała 320kb/s, więc zmieniłem na 128kb/s i grało ;) Ale to tylka na tej jednej ;)
mateusz233
07-12-2007, 15:50
K750 też tak ma. Widocznie jakiś błąd w oprogramowaniu. W w810 jeszcze mi się to nie zdarzyło. Być może to co mówi Coolio1 z bitrate jest prawdopodobne, ale przy mniejszym bitrate też mi sie kilka razy zdarzyło.