View Full Version : REST
Witam. W związku z tym, ze w poprzednim moim temacie nikt nie chciał odpowiedać, chciałem załozyć nowy. A mianowicie chodzi o to, jak zrobić RESTa. Co to w ogole jest i jakiego wybrać gdy zainstalowałem ToShaRa_Mega_AcoustiC_v1.4_enhanced ? Prosze o dokładne wyjaśnienie, ponieważ na forum znalazłem tylko pobierzne informacje :/ Jeżeli źle szukam to przepraszam i prosze o podanie linku do właściwiego tematu, ponieważ zalezy mi na jak najszybszym wgraniu tego. Tak dla wiadomości wgrywałem tylko acoustic i gra mi teraz bardzo cicho :/
rafał666
05-12-2007, 15:09
jak sie ma cid 49 to wgrywamy łamacza aby uśpić telefon a żeby go obudzić należy wgrać resta odpowiedniego do swojego softu ,soft sprawdzamy po wpisaniu na telefonie *>*<<*<*
jak masz cid 36 to nie musisz wgrywać łamacza i resta
To jest SE k550i mam CID52
maciejka1990
05-12-2007, 15:37
Podaj wersję softu. I nie pytaj jak sprawdzic, bo jest tu w Tunningu opisane ;]
Phone EROM: R3A022
chyba o to chodzi ?
A więc jak mam zrobić tego RESTa ? Tylko prosze dokładnie, ponieważ zielony jestem, ledwo udało mi się wgrać acoustic.
Do k550i cid 52 nie trzeba wgrywa restów
To dlaczego telefon gra dużo raz ciszej niż przed zgraniem acoustic ?
Próbowałem wgrywać dwie wersje toshary i stery w800.
maciejka1990
05-12-2007, 17:33
Pamietaj, ze te stery musza miec rozszerzenie .zapf, a z tego co kojarze to od w800 są .apf :>
no tak, poszukam jakiś innych w takim razie :)
Jaki ty masz wkoncu telefon ?! k750i czy k550i?
Do k550i nie wgrywasz resta... Ddo k750i tylko z CID49...
Do k550i nie wgrasz akustyki z w800i...
pozio: Wczoraj pytalem o stery od akustyki, temat jest jeszcze swierzy, tam amsz wszystko jak na tacy
no mam k550i
no to w koncu nie wiem co mam robić :/ jaką akustyke wgrać :/
Znajdź sobie stery z rozszeżeniem .zapf bo .apf jest w k/d750i i w800i