kepson
08-12-2007, 19:29
Mam problem, mianowicie podłączyłem dzisiaj mój W550i do komputera kablem USB. Ustawiłem go na transfer danych aby komputer wykrył go jako dysk wymienny. Niestety po podłączeniu komputer o dziwo nie wykrył mojego telefonu, postanowiłem więc przerwać połączenie i nawiązać je raz jeszcze. Ku mojemu zdziwieniu na wyświetlaczu telefonu pojawił się biały ekran, który po chwili zgasł aby pojawić sie znów za chwilę. Rzecz stała się około trzech godzin temu, do tej pory telefon ciągle zmienia obraz z czarnego na biały(częstotliwość migotania - ok 1 zmiany na minutę). Nie ma żadnej reakcji na naciskanie klawiszy, wyłączanie czy włączanie telefonu. Jedynie po wyjęciu baterii ekran pozostał czarny. Próbowałem ponowne podłączenie do komputera, również przez oryginalny program SE PC Suite, próbowałem również ładowania go, żadna z tych rzeczy nie przyniosła rezultatu. Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić. Telefon nie jest tuningowany. Nie bawiłem się nim ani nie instalowałem żadnych aplikacji mogących wpłynąć na działanie. Proszę o porady. Z góry dziękuję.