View Full Version : w200i zmiana słuchawek
Mam takie pytanie w sprawie se200i jakie najlepsze sluchawki sa do niego bo te seryjne nie sa najlepsze a chcialbym zeby jakos muzyki byla lepsza moze kupic HPM-82 co o tym myslicie???
rawilson
09-12-2007, 11:23
kazde z fast portem - nawet hpm-85
A jakos np hpm-82 jaka jest??? czy rozni sie od seryjnych sluchawek? musze dokladnie wiedzec bo nie wiem czy sie oplaca kupowac do w200i.
lampard8
09-12-2007, 14:09
różnią się tak samo jak hpm70 od hpm62...
Ja słuchalem na w300 i powiem ze jakos nie jest rewelacyjna glosno gra ale jest malo basów czyli przy hmp 82 bedzie podobnie;/ mam racje?
No ale chyba można podlączyć dowolne słuchawki na mini jack? Np jakies lepszej firmy typu Akg, Koss, czy Senheiser ? Próbował ktoś?
To że cicho gra i nie ma basów to kwestia sterowników a nie słuchawek. Sprzęt dobrej firmy niewiele zmieni. Dźwięk będzie lepszy ale nieznacznie bo nawet najlepsze słuchawki w połączeniu z marnym odtwarzaczem nic nie zdziałają
Wczoraj podłączyłem inne słuchawki i zmieniło się i to dużo.
inproject
31-12-2007, 16:04
Jeżeli chodzi o sluchawki to najleprze są od se w810i te sluchawki sa wkladane do ucha po wlaczeniu muzyki w komie i zwiekszenia basów mamy super efekt. POLECAM!!! :)
Jeżeli chodzi o sluchawki to najleprze są od se w810i te sluchawki sa wkladane do ucha po wlaczeniu muzyki w komie i zwiekszenia basów mamy super efekt. POLECAM!!!
Czyli HPM-70. ;) Jesli wgrasz do tego sterowniki audio, to wtedy będzie naprawdę niezła jakość. ;) Aha, uwazaj na pordorby HMP-70. ;)
http://se-center.info/viewtopic.php?t=15917&start=0 - poczytaj przed kupnem. ;)