orsoniarz
09-12-2007, 15:23
Niecały rok temu kupiłem w Londynie 2 miesięczny aparacik, full wypas, pudełko, gwarancja itd, działał i można by powiedzieć nadal działa bez zarzutu, ale.. ale od jakichś 2 miesięcy czasami coś go nachodzi ;) i dzieją sie dziwne rzeczy, a mianowicie przestaje działać przycisk sterujący kursorem w górę, reszta działa, wciskając klawisz 1 na wyświetlaczu pokazuje sie liczba 14 tak jak by wcisnąć 1 i 4 na raz, to samo z klawiszem 2 wyświetla 25, 3 wyświetla 36, dalej wciskając 4 wyświetla 14, wciskam 5 wyświetla 25, no a 6-36, reszta klawiszy od 7 do # działa bez zarzutu. Problem pojawia sie nagle, na szczęście rzadko, bardzo rzadko, czasami w trakcie pisania esa, innym razem leżał sobie spokojnie na biurku, biorę go zaczynam działać a tu zonk. Zaczyna działać normalnie równie nagle jak i przy powstaniu problemu. Wyjmowałem baterię, włączałem-wyłączałem, resetowałem ustawienia i nic. Nie wiem co to może być, w serwisie mówią że płyta do wymiany ;) Czy ktoś spotkał sie z czymś takim w swoim W810i bądź innym SE i ma na to jakiś inny pomysł niż serwis?? Pozdrawiam