View Full Version : SE W810 karta pamięci 2bg wolno wgrywa
Witam mam karte pamięci SONY MEMORY STICK ProDuo HSpeed 2GB ale strasznie wolno mi wgrywa mp3 jakies 160 mb wgrywa mi z 25 min do 30 min mialem wczesniej 512 mb sandisc i wgrywal o wiele szybciej może cie mi coś poradzić co z tym zrobić
maciejka1990
12-12-2007, 16:51
Zacznijmy od tego gdzie ją kupiłeś i za ile ;)
Karta pewnie podróbka .
Gdzie kupileś? Za ile?
http://www.allegro.pl/item278682411_sony_memory_stick_produo_hspeed_2gb_ 2lat_gwarancji.html
Tu kupilem i jak myslicie podruba
Jackal PL
12-12-2007, 17:06
podruba
Nie rozwalaj mnie ok... :/
Poza tym podróba jak nic w dodatku Sony...
Więc nic sie z tym nie da zrobić kurcze zrobilem sie w konia
\\Jeśli sprzęt nie spełni Twoich oczekiwań lub nie będzie działał z Twoim sprzętem masz możliwość zwrotu w ciągu 7DNI ! ! !
Jeżeli masz ją krócej niż 7dni..
ps. Faktycznie była wyprodukowana w Japonii?
Będę reklamował , a w takim razie jaką karte powinienem kupić aby dobrze działała
Jackal PL
13-12-2007, 09:49
a w takim razie jaką karte powinienem kupić aby dobrze działała
Tutaj wszystko zależy od marki i "oryginalności" karty ;) Pojemność nie jest zła bo taka jest obsługiwana bez problemów. Najlepiej poczytaj sobie poradnik o kartach na forum. Ja ze swojej strony mogę tylko dodać, żebyś patrzył na markę SanDisk - ciut droższa, ale dużo lepsza no i mało podrób.
maciejka1990
13-12-2007, 15:35
Ja ze swojej strony mogę tylko dodać, żebyś patrzył na markę SanDisk - ciut droższa, ale dużo lepsza no i mało podrób.
I najlepiej w MM czy coś w tym stylu, a nie allegro ;)
Jackal PL
13-12-2007, 15:38
I najlepiej w MM czy coś w tym stylu, a nie allegro ;)
Lub Saturn, ElectroWorld czy coś - tam masz pewność, że nie wcisną ci podróby tak jak na allegro ;) Oczywiście wyjdzie ciut drożej, ale dla pewności warto ;)
tylko Sandisc 2gb kosztuje 100 zł troszkę drogo , a po za tym jest coś dziwnego wczoraj to miałem nagralem muzyke na tą karte włączam na tel a tu za miast tej leci mi inna wogólę i sie zmienia caly czas to też jest wina karty ??
Jackal PL
13-12-2007, 16:18
Tak, po prostu nie funkcjonuje ona prawidłowo (tak jak to zazwyczaj podróby).
tylko Sandisc 2gb kosztuje 100 zł troszkę drogo
A czegoś się spodziewał... Dobra karta tyle kosztuje, a masz pewność, że nie kupisz przysłowiowego kota w worku. Poszukaj jeszcze po tych sklepach - tam zazwyczaj taniej (jakieś promocję czy coś)...
hmm mogła by być nawet podruba aby dobrze działała a nie takie chece to mnie denerwoje i to strasznie no tez prawda to co dobre zawsze dorogie mam zreszta 512 mb sandisca i jest extra karta moglem pomyslec wczesniej ale tak to jest jak sie nie zana i sie patrzy na atrakcyjna cene ale nastepnym razem bede zagladal na forum bo tu mozna jednak poczytac i sie nie wyjdze potem na glupa dzieki za pomoc chlopaki
kamuflage
28-12-2007, 09:21
też mam taka kartę kupowałem na allegro i jak na razie wszystko z nią jest dobrze no ale fakt dość długo sie na nią przerzuca