View Full Version : Dlaczego zniknęły firmowe rzeczy?
Witam! Zrobiłem w swoim W810i całkowitego reseta. Zauważyłem, że nie mam teraz większości tapet, dźwięków i motywów (nie mówię tu o swoich, tylko o tych, które były firmowo). Np. nie mam teraz 4 motywów tylko 1 - Walkman, a był jeszcze Orbit, Equalizer i coś jeszcze. Jak to mogło zniknąć skoro było jak zakupiłem telefon ??? (nowy ze sklepu)
Jackal PL
13-12-2007, 09:41
Reset usuwa nie które rzeczy (nawet pisze ostrzeżenie, że nie który pliki mogę zostać usunięte). To raczej normalne no też tak mam (mi usunęło dwie aplikację - w tym super słownik), oprócz tego idą właśnie się paść, gry, motywy i tego typu rzeczy. Ja uważam, że to standard jednak dlaczego to nie wiem...
A można to jakoś z powrotem przywrócić? Np. jakbym miał motyw Orbit to jak go mogę wgrać nie tracąc gwarancji?
Jeśli dobrze rozumiem to chodzi po prostu o zwykły motyw? Jeśli tak to możesz go wgrać normalnie jak dźwięki czy tapety.
Jeśli nie zmieniasz nic w sofcie i nie usuwasz chronionych plików to nie tracisz gwarancji.
lampard8
14-12-2007, 11:05
dgslr w w810 sa standardowo motywy z flash menu
albo poszukaj takieo motywu albo przypisz ikony do innego
misiekmr
25-12-2007, 20:48
Na forum było jak wgrać flash menu.I tam masz opisane jak przypisać swf.do motywu.
dgslr w w810 sa standardowo motywy z flash menu
Pierwsze słysze, a posiadam w810
Na forum było jak wgrać flash menu
Koledze chodzi ogolnie o pliki a nie o flash menu :???:
Edit: a właściwie chodziło Wysłany: Czw Gru 13, 2007
rawilson
26-12-2007, 01:06
Pierwsze słysze, a posiadam w810
jaka siec? jak soft brandowany - mozliwe ze zablokowane :)
jaka siec? jak soft brandowany - mozliwe ze zablokowane Smile
Soft: t-mobile, R4DB005, CID 50