View Full Version : Dzwonki MP3 w Sony Ericsson w580i
tomek128
13-12-2007, 22:43
Witam. Mam SE w580i i Memory Stick 2gb na ktorej mam pare piosenek mp3... Ale... nie moge ustawic ich na dzwonek...
Jezeli wiedzie, o co chodzi, badz jak to naprawic, bylbym bardzo wdzieczny...
Sory za brak polskich znakow, ale nie jestem w polsce :O.
Z gory dzieki.
btw. Znacie jakas dobra stronke z fajnymi darmowymi gramy na moja komorke? Jezeli tak, to podajcie, z gory dziekuje.
Pozdrawiam
maciejka1990
14-12-2007, 17:29
Witam. Mam SE w580i i Memory Stick 2gb na ktorej mam pare piosenek mp3... Ale... nie moge ustawic ich na dzwonek...
Dziwne. Powinna byc taka opcja: najeżdżasz sobie na pioseke > wiecej > uzyj jako > dzwonek. Może to wina karty :?:
btw. Znacie jakas dobra stronke z fajnymi darmowymi gramy na moja komorke? Jezeli tak, to podajcie, z gory dziekuje.
se-center.info ;D
tomek128
14-12-2007, 20:46
Przenosilem z karty na komorke ale to nic nie dawalo...
Jackal PL
14-12-2007, 20:48
A próbowałeś ustawiać ten plik MP3 na dzwonek jak :?: Przez menadżer plików czy przez profile czy przez co :?: Jest kilka sposobów ;)
tomek128
15-12-2007, 02:25
Na wszystkie sposoby...
wejdź w Menu/ustawienia/Dźwięki i Sygnały.
jedź w dół tam będziesz miał dzwonek
Wybierz/Dzwonki i wyskakuje Ci folder dzwonki , Video Dj a pod tym masz piosenki mp3 które wrzuciłeś i wybierasz sobie co Ci tam pasuje :P
Chyba bardziej łopatologicznie nie mogłem tego wyjaśnić xD
jak pomogło to napisz ;p
tomek128
19-12-2007, 21:55
Nie wiem co jest, ale jak sciagam darmowe dzwonki mp3, np z forum sony ericsson, to mi normalnie dzialaja i moge je ustawic jako dzwonek. Problem w tym, ze moich wlasnych nie moge ustawic. Z tego co mi sie wydaje, nie moge dlatego, ze nie sa specjalnie prze konwertowane poniewaz ja sciagam jak najlepszej jakosci mp3-ki powyzej 192 kbps... Nie wiem, moze je trzeba jakos specjalnie konwertowac zeby dzialaly jako dzwonek w telefonie. Jezeli tak, to powiedzcie jakim programem to najlepiej zrobic i co ustawic/zmienic. Z gory dziekuje, pozdrawiam.
trochę dziwne ja mam w580i i wszystko mi działa bez problemów,
wojciech91dawid
09-02-2008, 20:57
powinny chodzić bez zarzutów...ale jak nie to spróbuj przerobić parę piosenek i ustawić...może podziała