View Full Version : K530i<>W660i :)
Zmienialiście już u siebię soft na ten z W660i ?? Bo kumpel chce żebym mu zmienił ale niewiem czy się opłaca bo podobno tylko walkmana daje...a zamiast tego mozna sobie przeciez do k530i dać kdplayer..:P
rawilson
22-12-2007, 09:19
nie wiem jak w k530i ale w k610i nie dziala po zmianie softu walkaman - blokuje go aparat - ale sa na to sposoby - usuniecie camdrivera - nie działa aparat ale dziala walkamn, lub uruchomienie face warp - aparat jest blokowany, walkman działa ale zzera beterie... jak w k530i? nie wiem
w 530 po zmianie softa na w660 działa i walkman i aparat :)
RyśStepowy
16-01-2008, 09:38
Dokładnie jak pisze Kawas, jedyny minus to TrackID zamiast radia w menu, ale niewielka ingerencja w soft załatwia sprawę :)
bertas55
18-02-2008, 00:07
Dołącze się do tematu :] A tak w ogóle to jakie są róznice między Walkmanem 1, a tym nowszym 2.0 ?? Jeszcze jedno pytanko. Czy opłaca się Waszym zdaniem flashować tygodniowego K530i (chodzi o utratę gwarancji) z sieci Play na w660?
Walkman 2.0 jest bardziej zaawansowany. Ładniejszy nawet, ale to rzecz gustu ;-) Moim zdaniem się opłaca, sam straciłem gwarancję po miesiącu uzytkowania K800 ;-)
kavior po miesiącu, ja podobnie to dziwne że Ty jeszcze czekasz :)
bertas55
21-02-2008, 23:00
Tak szczerze mówiąc to czekam bo się trochę boje flashować. Nie chce niczego popsuć.
bertas55 dasz na 100 rady
ps.sprawdz PW
TTeż mam K530i, ale czy po zmianie softu na w660i będę mógł w razie czego, wszystko przywrócić do stanu pierwotnego ? Wgrywając oryginalnego softa? Czy nie zostaną jakieś wpisy w rejestrze, że było coś kombinowane? Bo jedsnak tel mam od 1,5 miesiąca, i się zastanawiam czy opłaca się, czy będzie znaczna różnica.
Póki co będąc w mieście czy gdzieś, zawsze słucham muzy, z standardowych słuchawek, i poiwiem szczrze , wolałbym aby to lepiej grało ;] mam zamiar kupić sobie niedługo jakieś słuchawki do SE , HPM-70, albo 75, nie wiem jeszcze jakie :P ?!
Tak więc czy opłaca się tracić gwarncję, za walkmana?????
rawilson
16-03-2008, 12:29
logi zostaja ale nie zawsze sa one sprawdzane ;)
(Też użytkownik k530 - z oryginalnym softem) Czy są może jeszcze inne możliwości zmiany softu, poza w660?
Np z jakiegos modelu z cyber-shotem (k550?) - czy się takie cos da rade zrobić? co by to dało? w 530 działało by te automatyczne regulowanie ostrości?
-Muzyki dużo nie słucham z telefonu - mam do tego inny odtwarzacz - a fotki dość często robię i było by to przydatne
Z kąd pojawił mi się w głowie taki pomysł - kiedyś mój kumpel zmieniał sobie softa w motoroli e398 - standardowo miała aparacik VGA, nie miała możliwości kręcenia filmów - zmienił softa na tego z motoroli E1 ROKR - poza bajerkami typu odtwarzacz itunes, pojawiła się możliwośc kręcenia filmików (na co zwróciłem uwagę szczególnie) - mój wniosek był taki - że aparaty w komórkach maja wiele opcji a ich użycie zależy tylko od softu
HA! Stało się:) od sześciu godzin jestem posiadaczem :w: k530@W660 i powiem że nawet nie jest źle - Całą operację przeprowadziłem sam :D posiłkując sie tylko tym forum, udało się za pierwszym podejściem, wszystko nawet działa :D Żal mi tylko rekordów w gierkach:E Witaj świecie tuningu:devil:
neho1988
23-04-2008, 17:03
A własnie dołącze się do tematu? czy warto?
Dostajemy : Walkmana 2.0, a zarazem lepsza jakość dźwięku. Flash menu i?
A własnie dołącze się do tematu? czy warto?
Dostajemy : Walkmana 2.0, a zarazem lepsza jakość dźwięku. Flash menu i?
TrackID, pełnosprawny, droższy telefon z serii Walkman ;)
A propo;) da sie zmienic obudowę na tą z w660i??;) bo byłbym chętny jeśli by się dało:D
E tam , ja wolę mieć gwarancję ;] a na moich creative-ach ep-630 i dobrym ustawieniu equalizera, mój k530i gra bardzo ładnie :)
pozdr.