PDA

View Full Version : Pomozecie z wgraniem PL jezyka bez Flash File System ?

par4dox
21-12-2007, 02:47
Witam. Bawilem sie juz w rozne zeczy i nigdy nie mialem z tym problemu. Szukalem zawsze info o tym co i jak zrobic ale tym razem wymiekam juz sam.

Moj problem dotyczy braku polskiego jezyka w wyborze.
Co zrobilem ?
Wgralem sobie nowe flash menu ikony itp przy pomocy XS++ i fara.
potem zeby fon po tej operacji odpalil zrobilem jak wyczytalem i wgralem W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 i wszystko si.
Nowe them'sy sa, fon dziala itd. Tylko ten jezyk :/ nie moge dojsc do tego jak go uaktywnic bez Flash File System (bo wtedy rozumiem to co wgralem farem zniknie)

mam plik jezykowy W810_R4ED001_FS_CENT_EUROPE_RED49.fbn ale nie wiem czym to wgrac. W moim przypadku w farze nie dalo sie dograc pliku REST. Natomiast w XS++ niby ustawiam cent europe flashuje i to samo brak pl...

w sumie lubie angielski i bym nie nazekal, ale chce oddac fona Dziewczynie a Jej by to nie zbyt pasowalo - desperacja :/
jakies sugestie ?

nie da sie jakos uaktywnic samego jezyka PL albo dograc w SETool2Lite ?
czytalem instrukcje do niego i zgadnijcie :/ heh ZNOOBIAŁEM

tim111
21-12-2007, 15:37
Może wgranie paczki językowej pomoże :smile:

par4dox
21-12-2007, 22:05
Może wgranie paczki językowej pomoże :smile:

ByQ a jakbys mi tak jeszcze mniej wiecej podpowiedzial jak to zrobic bylbym wdzieczny bardzo. Bo jak zrobie tak jak na poprzednim w810i to bedzie si z wgraniem lang packa ale strace wtedy to co wgralem :/

rawilson
22-12-2007, 09:27
\TPA\PRESET\SYSTEM -wrzuc paczke - http://www.sendspace.pl/file/0fMN3zOd/

potem custom se toolem - nie pytaj jak - było na forum - http://www.sendspace.pl/file/TatksBoC/

po wszystkim robisz reset ustawien (stacisz ustawienia, nie pliki) - masz polski jezyk!

par4dox
24-12-2007, 23:25
Nie pomoglo =)

Zdenerwowalem sie i wgralem sobie na nowo wszystko po kolei przy okazji wrucilem do R4DB005. I mam polski i mam flashe nowe i wszystko co chcialem :) i bez problemu juz moge zmieniac co dusza zapragnie bez zadnych komplikacji.

Mimo wszystko chcialbym Podziekowac Wszystkim ktorzy probowali mi pomoc (bez Was swiat bylby skomplikowany ;P) i przeprosic Moderatorow za zasmiecanie forum.

WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM

rawilson
25-12-2007, 18:33
R4DB005
zły wybór - polecam R4EA031 - patchy od groma :)

par4dox
25-12-2007, 19:39
Hahaha ByQ :D i tak tez zrobiłem kolo 4 w nocy ;P hahahaha wiem wiem ;P

tak przy okazji maa ktoś może oryginalny plik z softu R4EA031 layout.xml :P
hehehe przesadziłem wczoraj z tuningiem =) odwiedziłem tyle linków forum i stronek ze poszedłem spać z bolem głowy ;)

heheh Miłych Świat wszystkim ;)