par4dox
21-12-2007, 02:47
Witam. Bawilem sie juz w rozne zeczy i nigdy nie mialem z tym problemu. Szukalem zawsze info o tym co i jak zrobic ale tym razem wymiekam juz sam.
Moj problem dotyczy braku polskiego jezyka w wyborze.
Co zrobilem ?
Wgralem sobie nowe flash menu ikony itp przy pomocy XS++ i fara.
potem zeby fon po tej operacji odpalil zrobilem jak wyczytalem i wgralem W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 i wszystko si.
Nowe them'sy sa, fon dziala itd. Tylko ten jezyk :/ nie moge dojsc do tego jak go uaktywnic bez Flash File System (bo wtedy rozumiem to co wgralem farem zniknie)
mam plik jezykowy W810_R4ED001_FS_CENT_EUROPE_RED49.fbn ale nie wiem czym to wgrac. W moim przypadku w farze nie dalo sie dograc pliku REST. Natomiast w XS++ niby ustawiam cent europe flashuje i to samo brak pl...
w sumie lubie angielski i bym nie nazekal, ale chce oddac fona Dziewczynie a Jej by to nie zbyt pasowalo - desperacja :/
jakies sugestie ?
nie da sie jakos uaktywnic samego jezyka PL albo dograc w SETool2Lite ?
czytalem instrukcje do niego i zgadnijcie :/ heh ZNOOBIAŁEM
Moj problem dotyczy braku polskiego jezyka w wyborze.
Co zrobilem ?
Wgralem sobie nowe flash menu ikony itp przy pomocy XS++ i fara.
potem zeby fon po tej operacji odpalil zrobilem jak wyczytalem i wgralem W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 i wszystko si.
Nowe them'sy sa, fon dziala itd. Tylko ten jezyk :/ nie moge dojsc do tego jak go uaktywnic bez Flash File System (bo wtedy rozumiem to co wgralem farem zniknie)
mam plik jezykowy W810_R4ED001_FS_CENT_EUROPE_RED49.fbn ale nie wiem czym to wgrac. W moim przypadku w farze nie dalo sie dograc pliku REST. Natomiast w XS++ niby ustawiam cent europe flashuje i to samo brak pl...
w sumie lubie angielski i bym nie nazekal, ale chce oddac fona Dziewczynie a Jej by to nie zbyt pasowalo - desperacja :/
jakies sugestie ?
nie da sie jakos uaktywnic samego jezyka PL albo dograc w SETool2Lite ?
czytalem instrukcje do niego i zgadnijcie :/ heh ZNOOBIAŁEM