PDA

View Full Version : aparat [większy zoom]

321
22-12-2007, 15:31
witam
umiem już zmieniać sterowniki i mam takie pytania :

1. Co zrobić aby powiększyć zoom w telefonie (jak sterownik lub inny sposób???)???. Mam super camera drive 8.53 ale nie działa ten zoom(wgrywałem spakowany w .rar). Co jest źle???

2. Instalowałem już trzy razy sterowniki do aparatu i w farze mam napisane trzy sterowniki. Moge jakoś jeden usunąć(aby zostały dwa)???????

bardzo proszę o odpowiedź i nie usuwanie tematu (może się jeszcze o jedną rzecz spytam :wink: )

pozdrawiam

tara512
22-12-2007, 15:37
Ten sterownik jest tak zrobiny że nie nie ma zooma wgraj inny sterownik który ma zoom ;-)

olek19948
22-12-2007, 15:38
1. Co zrobić aby powiększyć zoom w telefonie (jak sterownik lub inny sposób???)???. Mam super camera drive 8.53 ale nie działa ten zoom(wgrywałem spakowany w .rar). Co jest źle???
Po 1 musisz go rozpakować (winrarem albo jakimś inny prog.).
Po 2 po rozpakowaniu powinien być plik readme.txt w którym znajduje się instrukcja.

321
22-12-2007, 17:13
tam jest tylko jakiś film mp4
macie możę linka do prawdziwego sterownika???

b4rtek
22-12-2007, 17:59
Se-center.pl albo Google tam masz wszystko :smile:

Franeek
22-12-2007, 18:04
Nie da się powiększyć... a nawet nie ma sensu... Zoom w niektórych telefonach w ogóle nie działa i po zmianie sofa/camdrivera dalej nie działa.
2. Instalowałem już trzy razy sterowniki do aparatu i w farze mam napisane trzy sterowniki. Moge jakoś jeden usunąć(aby zostały dwa)???????
Hahahahaha jesteś genialny ! ! 3 sterowniki aparatu wrzucone w rarze... gratuluje. NIE może byc pare sterów musi byc 1 (słownie JEDEN).
Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko... a jak se toolem to w zipie.... Co za dzieciak...

321
23-12-2007, 10:17
Nie da się powiększyć... a nawet nie ma sensu... Zoom w niektórych telefonach w ogóle nie działa i po zmianie sofa/camdrivera dalej nie działa.
Hahahahaha jesteś genialny ! ! 3 sterowniki aparatu wrzucone w rarze... gratuluje. NIE może byc pare sterów musi byc 1 (słownie JEDEN).
Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko... a jak se toolem to w zipie.... Co za dzieciak...

3 sterowniki aparatu wrzucone w rarze
-moge usunąć te dwa sterowniki które wgrałem???
-jak moge to jak???

Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko
-czyli mam wypakować z rara ten plik i wrzucić go jako sterownik???

proszę o szybką odpowiedź!!!

artur1910
23-12-2007, 10:34
-moge usunąć te dwa sterowniki które wgrałem???
-jak moge to jak???

normalnie,zaznaczasz je i klikasz magiczny przycisk delete :)

Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko
-czyli mam wypakować z rara ten plik i wrzucić go jako sterownik???

no wypakowujesz i wrzucasz jeden sterownik!

321
23-12-2007, 10:54
czyli mam zrobić tak??? :
kasuje wszystkie sterowniki (dwa które wgrałem i ten oryginalny aparatu)
wgrywam nowy sterownik
ciesz się nowym sterem xD
tak robie???

a ze sterami dźwięku robie tak samo???

prosze o odpowiedź na te dwa pytania

Lord
23-12-2007, 11:12
czyli mam zrobić tak??? :
kasuje wszystkie sterowniki (dwa które wgrałem i ten oryginalny aparatu)
wgrywam nowy sterownik
ciesz się nowym sterem xD
tak robie???

tak

a ze sterami dźwięku robie tak samo???

to jest tak głupie że aż śmieszne :rotfl: tak.

321
23-12-2007, 11:17
o to wielkie dzięki!!!

321
23-12-2007, 11:35
jak włączam aparat to mi pisze :

"Inna aplikacja jest uruchomiona. Zamknij ją i uruchom aparat"

dlaczego???
co jest nie tak???
bardzo proszę o szybką pomoc!!!!!!

EDIT :
skasowałem wszystkie stery że nie było żadnego i wgrałem ten jednen tak jak mówił kolega wyżej!!!

bardzo proszę o odpowiedź!!!!!!!!!!

Franeek
23-12-2007, 11:36
Wiesz co to jest edycja postów? ;]
To co robisz jest tak idiotyczne ze az śmieszne.
Poczytaj poradnik a dopiero coś zrób.
Jak można wgrać 3 sterowniki spakowane rarem przez fara ?!
No przzeciez.......

321
23-12-2007, 11:40
ok ale ni odpowiedziałeś na pytanie
pomożesz mi(czytaj post wyżej)???

Franeek
23-12-2007, 11:43
ok ale ni odpowiedziałeś na pytanie
Nie musze na nie odpowiadać. Moge robić co chce.

Wejdź jeszcze raz do fara tam do folderu camdriver usuń z niego WSZYTSKO inny camdriver który masz na dysku rozpakuj i potem te pliki które zostały wypakowane wrzuć do folderu camdriver....

321
23-12-2007, 12:04
wszedłem w ifs->settings->camera i tam mam tylko jeden plik ale nie mam folderu
usunąć ten plik i wgrać nowy czy zrobić coś innego

wiem że nie musisz odpisywać ale bardzo proszę!!!!!

Scream!
23-12-2007, 12:18
jakie dziecko... :/
usuń z camera wsyzstko co masz wgraj nowy ster ma być w formacie .dat (rozpakuj najpierw na pulpicie potem wgraj...)

321
23-12-2007, 12:25
tak robiłem ale nie działa!!!
wgram na nowo soft
może pomoże

rawilson
24-12-2007, 18:44
sam FS wystarczy... co za ludzie...

321
27-12-2007, 11:58
już działa
nie da rady lepszy zoom mieć w fonie???

korba1
27-12-2007, 12:02
nie da rady lepszy zoom mieć w fonie???
A po co Ci jeśli im bardziej przybliżysz to jest gorsza jakość. Moim zdaniem bez sensu chociasz są stery dzięki krórym ma sie zoom 16x

artur1910
27-12-2007, 12:06
dzieciaku ogarnij sie...weź zostaw ten tuning i najpierw dorośnij do pewnych spraw a nie robisz wszystko na szybko,nic Ci nie wychodzi,zakładasz tylko niepotrzebne tematy a napewno takie problemy bądź bardzo podobne były poruszane na forum...ale po co poczytać?lepiej niech ktoś wytłumaczy po kolei.Trochę inwencji i myślenia... :x

rawilson
27-12-2007, 14:12
dobra zamykam...