View Full Version : aparat [większy zoom]
witam
umiem już zmieniać sterowniki i mam takie pytania :
1. Co zrobić aby powiększyć zoom w telefonie (jak sterownik lub inny sposób???)???. Mam super camera drive 8.53 ale nie działa ten zoom(wgrywałem spakowany w .rar). Co jest źle???
2. Instalowałem już trzy razy sterowniki do aparatu i w farze mam napisane trzy sterowniki. Moge jakoś jeden usunąć(aby zostały dwa)???????
bardzo proszę o odpowiedź i nie usuwanie tematu (może się jeszcze o jedną rzecz spytam :wink: )
pozdrawiam
Ten sterownik jest tak zrobiny że nie nie ma zooma wgraj inny sterownik który ma zoom ;-)
olek19948
22-12-2007, 15:38
1. Co zrobić aby powiększyć zoom w telefonie (jak sterownik lub inny sposób???)???. Mam super camera drive 8.53 ale nie działa ten zoom(wgrywałem spakowany w .rar). Co jest źle???
Po 1 musisz go rozpakować (winrarem albo jakimś inny prog.).
Po 2 po rozpakowaniu powinien być plik readme.txt w którym znajduje się instrukcja.
tam jest tylko jakiś film mp4
macie możę linka do prawdziwego sterownika???
Se-center.pl albo Google tam masz wszystko :smile:
Nie da się powiększyć... a nawet nie ma sensu... Zoom w niektórych telefonach w ogóle nie działa i po zmianie sofa/camdrivera dalej nie działa.
2. Instalowałem już trzy razy sterowniki do aparatu i w farze mam napisane trzy sterowniki. Moge jakoś jeden usunąć(aby zostały dwa)???????
Hahahahaha jesteś genialny ! ! 3 sterowniki aparatu wrzucone w rarze... gratuluje. NIE może byc pare sterów musi byc 1 (słownie JEDEN).
Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko... a jak se toolem to w zipie.... Co za dzieciak...
Nie da się powiększyć... a nawet nie ma sensu... Zoom w niektórych telefonach w ogóle nie działa i po zmianie sofa/camdrivera dalej nie działa.
Hahahahaha jesteś genialny ! ! 3 sterowniki aparatu wrzucone w rarze... gratuluje. NIE może byc pare sterów musi byc 1 (słownie JEDEN).
Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko... a jak se toolem to w zipie.... Co za dzieciak...
3 sterowniki aparatu wrzucone w rarze
-moge usunąć te dwa sterowniki które wgrałem???
-jak moge to jak???
Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko
-czyli mam wypakować z rara ten plik i wrzucić go jako sterownik???
proszę o szybką odpowiedź!!!
artur1910
23-12-2007, 10:34
-moge usunąć te dwa sterowniki które wgrałem???
-jak moge to jak???
normalnie,zaznaczasz je i klikasz magiczny przycisk delete :)
Jak wgrywasz farem to wypakowujesz wszystko
-czyli mam wypakować z rara ten plik i wrzucić go jako sterownik???
no wypakowujesz i wrzucasz jeden sterownik!
czyli mam zrobić tak??? :
kasuje wszystkie sterowniki (dwa które wgrałem i ten oryginalny aparatu)
wgrywam nowy sterownik
ciesz się nowym sterem xD
tak robie???
a ze sterami dźwięku robie tak samo???
prosze o odpowiedź na te dwa pytania
czyli mam zrobić tak??? :
kasuje wszystkie sterowniki (dwa które wgrałem i ten oryginalny aparatu)
wgrywam nowy sterownik
ciesz się nowym sterem xD
tak robie???
tak
a ze sterami dźwięku robie tak samo???
to jest tak głupie że aż śmieszne :rotfl: tak.
jak włączam aparat to mi pisze :
"Inna aplikacja jest uruchomiona. Zamknij ją i uruchom aparat"
dlaczego???
co jest nie tak???
bardzo proszę o szybką pomoc!!!!!!
EDIT :
skasowałem wszystkie stery że nie było żadnego i wgrałem ten jednen tak jak mówił kolega wyżej!!!
bardzo proszę o odpowiedź!!!!!!!!!!
Wiesz co to jest edycja postów? ;]
To co robisz jest tak idiotyczne ze az śmieszne.
Poczytaj poradnik a dopiero coś zrób.
Jak można wgrać 3 sterowniki spakowane rarem przez fara ?!
No przzeciez.......
ok ale ni odpowiedziałeś na pytanie
pomożesz mi(czytaj post wyżej)???
ok ale ni odpowiedziałeś na pytanie
Nie musze na nie odpowiadać. Moge robić co chce.
Wejdź jeszcze raz do fara tam do folderu camdriver usuń z niego WSZYTSKO inny camdriver który masz na dysku rozpakuj i potem te pliki które zostały wypakowane wrzuć do folderu camdriver....
wszedłem w ifs->settings->camera i tam mam tylko jeden plik ale nie mam folderu
usunąć ten plik i wgrać nowy czy zrobić coś innego
wiem że nie musisz odpisywać ale bardzo proszę!!!!!
jakie dziecko... :/
usuń z camera wsyzstko co masz wgraj nowy ster ma być w formacie .dat (rozpakuj najpierw na pulpicie potem wgraj...)
tak robiłem ale nie działa!!!
wgram na nowo soft
może pomoże
rawilson
24-12-2007, 18:44
sam FS wystarczy... co za ludzie...
już działa
nie da rady lepszy zoom mieć w fonie???
nie da rady lepszy zoom mieć w fonie???
A po co Ci jeśli im bardziej przybliżysz to jest gorsza jakość. Moim zdaniem bez sensu chociasz są stery dzięki krórym ma sie zoom 16x
artur1910
27-12-2007, 12:06
dzieciaku ogarnij sie...weź zostaw ten tuning i najpierw dorośnij do pewnych spraw a nie robisz wszystko na szybko,nic Ci nie wychodzi,zakładasz tylko niepotrzebne tematy a napewno takie problemy bądź bardzo podobne były poruszane na forum...ale po co poczytać?lepiej niech ktoś wytłumaczy po kolei.Trochę inwencji i myślenia... :x
rawilson
27-12-2007, 14:12
dobra zamykam...