View Full Version : Has³o na foldery
Witam. spedzilem godzinke na "szukajce" i mam do¶æ ;]
prosze podajcie nazwe lub link patcha lub napiszcie co mam zrobic zeby moc zalozyc haslo na folder(np ze zdjeciami ;) ) fara umiem oblugiwac te wsyzstkie pierdolki tylko co i gdzie mam wgrac dzieki z gory :)
Pozdrowienia z Gliwic
patryk.ferszt
22-12-2007, 16:39
przy³±czam siê do pro¶by
Na pojedynczy folder has³a nie za³o¿ysz. Jest patch na has³owanie ksi±¿ki telefonicznej, menu, wiadomo¶ci i menad¿era plików
maniek-07
22-12-2007, 16:50
dok³adnie to samo Ci powiem co mój kolega tylko dodam ¿e znajdziesz to na se-center.p w downloadzie...
moze byc nawet haslo na odblokowanie klawiatury ale w dziale download tego nie widze ?? jak by bylo potrzebne to r1ca021 k750i.napiszcie nazwe chociaz patcha..
a to co wymienil tam kolega ze haslo na menu ksiazke wiad i menedzer to jest w jedym patchu czy osobno ?? najlepszy byl by ten na menedz plikow ;)
maniek-07
22-12-2007, 17:01
Jest, tyle ¿e na W800i R1BC002... Bo to jest soft pod który najczê¶ciej siê robi patche wiêc musia³ by¶ sobie zmieniæ soft, albo przerobiæ patcha (gdzies by³o) a to sporo roboty.
dziex mam k550i i za³o¿e se has³o :smile: :smile: :smile:
Nefertar
22-12-2007, 21:43
password_functions_phone_v2.4_k750_r1ca021.vkp
jest na http://patche.4shared.com/account/dir/2515230/f958f436/sharing.html?sId=1wsG94MR5N4GZ05F
kondzioff
22-12-2007, 22:31
A czasem MobyExplorerem siê nie da? Wiem ¿e pliki siê da, ale jak z folderami to nie wiem. Mo¿esz spróbowaæ.
no wgralem tego patcha wszystko fajnie.. ale jak potem go znalzec w telefonie ?? tak samo jak wgrywam patcha: logo_operator_on_left.. i dupa.. wgralem teraz tego na haslowanie i nie wiem opcji nie ma zadnych.. pomozcie mi :)
Jak chcesz, mogê ci przerobiæ tego patcha, ¿eby has³owa³o sam menad¿er plików. A ¿eby uaktywniæ has³owanie musisz przytrzymaæ klawisz + albo - (w zale¿no¶ci od wersji)