View Full Version : problem z grami
michalgt
23-12-2007, 18:11
Witam mam problem wysztkie gry sciagniete straszie sie tną na telefonie dodoam ze jest to telefon w plusie prawie nowy karta pamieci orginalna 64mb
lampard8
23-12-2007, 18:20
moze za duzo gier wgrałeś? :>
teleofn o nie komputer co ty myślisz wgrasz sobie ile chcesz gier i beda działac normlanie?
zapomnij ;]
michalgt
27-12-2007, 15:46
własnie ze nie mam 2 gry jakiegos NFS i cos jeszcze i nawet jak był sam NFS to sie cioł strasznie i cos nie tak z grafika było:( a w telefonie praktycznie nic nie mam poza kilkoma fotkami i jedna piosenka
własnie ze nie mam 2 gry jakiegos NFS i cos jeszcze i nawet jak był sam NFS to sie cioł strasznie i cos nie tak z grafika było:( a w telefonie praktycznie nic nie mam poza kilkoma fotkami i jedna piosenka
Są gierki które mają grafikę 3D i ogólnie zużywają dużo pamięci. Miałem taką jedną wyścigówkę, która nawet jeżeli posiadałem kartę 2gb to i tak się cieła.
Gry w javie źle działają na telefonach w symbianie bo java w symbianie jest słaba
Mariooozinhu
09-02-2008, 15:07
Moze za duzo rzeczy naraz masz wlaczonych ? Pamietaj ze jezeli program/gra zniknie z ekranu to nie znaczy ze sie wylaczyla, mogles ja tylko zminimalizowac
michalgt
09-02-2008, 18:02
próbowałem różnych kombinacji i nic z tego mysle ze ant55 ma racje. Jak szczescie pozwoli to bede miał inny telefonik do porównania i sprawdzę co i jak