View Full Version : w810i Nie wlacza sie
Witam wgrywałem nowego softa do w810i i w połowie wgrywania odłączył mi sie laptop od prądu, wyładowała sie bateria i nieukonczyło pomyslnie procesu.Obecnie telefon sie nie wlacza. Co zrobic aby zadzialał
spróbuj wgrać od nowa ;-)
RamireZ_007
23-12-2007, 21:37
O chłopie !!!! :???: Myślałem że to jest podręcznikowa sytuacja a tu jednak zdarzyło się. Teraz telefon jest chyba w śpiączce :D ( nie wiem czy dobrze mówię ) Ja bym na Twoim miejscu spróbował zainstalować nowego soft'a od nowa i powinno być giT :)
Kolejni nie doswiadczeni :/
and50 niestety ale tylko serwis ;/ Mówiliśmy tyle razy ze podczas wgrywania nie wolno odłączyć ! ... niestety uwaliłeś EROM! w serwisie ci to wgrają za 30-50 zł chyba :)
Ja bym jeszcze próbował wgrac soft ale watpie czy to cos da zawsze można wierzyc w cud ... Ale żal telefonu :P Chyba tobie pierwszemu sie takie cos zdarzyło ... :/
Mr.Coolio
23-12-2007, 22:07
Jeżeli przerwało gdzieś w połowie zmiany softu to nic się nie nadpisało, więc wystarczy wgrać rest'a i po sprawie.
Kolejni nie doswiadczeni
To się i Ciebie tyczy :D
Ja w telefonie brata przypadkowo odłączyłem pod koniec - podłączyłem od nowa i szło dalej, znaczy się na nowo soft wgrałem ;) o był cid 36, wiec w w810(49) wystarczy wrzucić rest'a i po sprawie ;) Tyle ode mnie.
A mozna ten erom jakos za free wgrac ??? Samemu ???
To się i Ciebie tyczy
Mnie napewno nie ;-) ! To że Ci co stworzyli programy do flash-u i stwierdzili iz odłączenie to uwalenie fona to chyba cos znaczy nie ???
Weź teraz odłacz w trakcie ! No i to nagraj :) (nie odpowiadam za skutki)
A mozna ten erom jakos za free wgrac ??? Samemu ???
Można ale trzeba mieć kabel serwisowy :P A on kosztuje na allegor ze 30zł :P wiec ja bym wolał iść do serwisu :P
rawilson
24-12-2007, 18:36
Można ale trzeba mieć kabel serwisowy
a dongle na usb gdzie? w lesie? :devil: boxa trzeba dla w810i a co do eromu to watie ze uwalony - trzeba by się bardzo starać... ja bym radził naładowac baterie i jeszcze raz mu flasha ;) i zainstalowac w lapku baterie :devil: Coolio1 nie mysłalem ze przyznam ci kiedykolwiek racje :) :D
Mr.Coolio
25-12-2007, 01:11
Coolio1 nie mysłalem ze przyznam ci kiedykolwiek racje
Życie jest brutalne nie? :)
[raw] czasem tak ale nie warto go sprowadzac do reguły ;) wesołych świat :)