View Full Version : problem z uruchomieniem fona w flash mode
siema
chce zrobic update softu z k750i na w800i i moj problem zaczyna sie gdy trzeba podlaczyc fona z wcisnietym klawiszem C w programie Phone-XS fon po chwili sie uruchamia i nie ma zadnej reakcji w prgramie co moze byc tego przyczyna?
w poradnikach czytam ze na samym poczatku trzeba zainstalowac sterowniki FlashUSB ale jak to mam zrobic jestli to jest plik z rozszerzeniem .Sys
prosze o pomoc.
rafał666
26-12-2007, 19:13
jaki masz cid?
jak 49 to najpierw wgrywasz łamacza
trudno wyczytać w poradnikach ?
:/
tak cid mam 49 a z tym lamaczem to mzoesz troche jasniej co to i gdzie to znajde?
rawilson
26-12-2007, 19:58
w paczce z farem
kondzioff
26-12-2007, 20:22
Tyle że on nie ma zainstalowanych sterowników flash :P :
w poradnikach czytam ze na samym poczatku trzeba zainstalowac sterowniki FlashUSB ale jak to mam zrobic jestli to jest plik z rozszerzeniem .Sys
Masz poradnik instalacji na forum. Poszukaj.
ok flashUSb juz mam łamacza juz tez znalazlem
teraz jak tego lamacza wrzucic i gdzie?
W Phone XS w rubryce pliki MAIN. Zaznaczasz flashuj MAIN i dajesz Rozpocznij
kondzioff
26-12-2007, 20:27
Możesz wrzucić Phone-XS. Poszukaj - na forum masz opisane wszystko. A i jak masz CID49 to lepiej weź Setoola - nie ma problemu z łamaczami itp.
tylko wlasnie co bym nie chcial wrzucic phone-XS to po chwili mi sie telefon wlacza i nie ma zadnej reakcji w programie
A tak w ogóle to po co Ci łamacz?? Jest przeciesz coś takiego jak SE Tool !! ;) :) Tam robisz wszystko bez problemu i żadnych łamaczy
hmm w tutorialu do zmiany sofu z k750i na w800i pisali o phone-xs co sie z tym wiaze to ten lamacz jest jakis poradnik jak za pomoca SEtool wgrac soft od w800i do k750i?
kondzioff
26-12-2007, 20:43
Jest. Naprawdę wszystko na tym forum znajdziesz - więc poszukaj!
rawilson
26-12-2007, 20:45
no bo nie masz sterów...
kondzioff
26-12-2007, 20:46
Tak ale napisał, że niby zainstalował... Ciekawe czy dobrze. Robiłeś zgodnie z poradnikiem instalacji na forum?
tak robilem z instrukcja
edit#
w SE tool tez nie moze mi wykryc fona a kilka krotnie juz przeinstalowywalem flashUSB ;/
w SE tool tez nie moze mi wykryc fona a kilka krotnie juz przeinstalowywalem flashUSB ;/
Kabelek leciutko do góry...
P.S Jak ty to instalowałeś... Nie ma prawa nie działaś, jesli zainstalowałes poprawnie... ;)
rawilson
27-12-2007, 14:31
normalnie wam to trzeba nagrac wideotutka jak instalować stery flash!