View Full Version : Pytanie bardzo ważne.
Witam mam okazje kupić SE W810i ale jest wada.
Telefon sie nie włącza, ponoć nie był nigdy zalany i obudowa jest w dobrym stanie, więc nie widać śladu po upadku. Dowiedziałem się, że przy próbie usunięcia simlocka się telefon stracił. Telefon się łączy z komputerem tylk osie nie da go właczyc. i mam okazje kupic go do 250 zł.
OPLACA SIE ??
proszę o szybką odpowiedz
PS. ( jak bym wgrał nowego softa to by dzialalo ??)
Niewiem czy nowy soft by coś dał, ale ja bym nie kupował ;)
Poczekaj aż ktoś bardziej doświadczony Ci odpowie. :razz:
Mam kumpla co zajmuje się na codzień SE i już wgrywał kiedyś softa i też wie jakie są objawy fona że soft padniety
PS. ( jak bym wgrał nowego softa to by dzialalo ??)
Wieszz.... może i działać, a może i nie działać.
Moglo się coś uszkodzić ze tylko serwis, a moze to byc jakaś błaha sprawa i juz.
Jackal PL
27-12-2007, 11:47
Moglo się coś uszkodzić ze tylko serwis, a moze to byc jakaś błaha sprawa i juz.
No dokładnie, nasz Franek ma rację ;D A krótko podsumowując jego wypowiedź - nie opłaca się ryzykować bo różnie bywa...
EDIT: A co takiego zrobiłem ? Może to nie jest jakaś obszerna wypowiedź, ale, moim zdaniem jest ok... Ale dobra tam - nie będę się wykłócał tutaj...
Kurde kupiłbym sobie takiego soniaka, ale nikt nie ma do sprzedania.
Może znacie kogos kto ma tanio do spylenia K750i , D750i , W800i , W700i lub W810i ??
http://www.allegro.pl/ Znajdziesz coś dla siebie ^^. Ja zawsze jak kupuje telefon z allegro to tylko z okolic mojego miejsca zamieszkania, by obejrzeć go ;)
rawilson
27-12-2007, 15:04
Jackal PL brawo! dostajesz pogwiazdkowy prezent w ostrzezenia słownego! boloek ja mam - isz pw :) a co do fona to ja tez bym na slepo nie kuował... chociaz... zawsze na czesci by poszedł :)
misiekmr
28-12-2007, 20:59
Ja mam tylko taką rade:
Dostałem kiedyś upranego w pralce k310i ;-) .Tel też się nie włączał ale do PC dało się podpiąć .Sprawdź chyba za baterią lub za obudową (z tyłu) jest taki kwadracik lub kółko jeżeli jest CZERWONY to tel. był zalany jeżeli jest BIAŁY to nie był zalany .Mam nadzieje że ostrzeżenia nie dostane.