View Full Version : aplikacja zużywa za dużo bateri
piotr1234
01-01-2008, 21:26
mam taki problem gdy włanczam grę np. freeflight to pojawia mi sie komunikat o tym że aplikacja zużywa za dużo bateri i niechce sie włączyć dzieje sie tak jeszcze z kilkoma innymi grami z góry dzięki
Jaka wer. softu napisz coś więcej bo inaczej nikt Ci nie pomoże.
maciejka1990
01-01-2008, 22:13
aplikacja zużywa za dużo bateri
CO :?: :!: Chyba pamięci. Jesli pamięci to chodzi tu o RAM i nic z tym nie zrobisz. Musisz sobie odpuścić tą grę ;)
Jackal PL
01-01-2008, 22:17
A czy pamięć RAM nie jest w pewnym stopniu uzależniona od ilości zajętego miejsca w telefonie ? Może spróbuj pousuwać jakieś grata z tela i zobacz czy wtedy pójdzie ;)
maciejka1990
01-01-2008, 22:32
Jackal PL, usuwanie na nic sie nie zda ;) tel ma ograniczoną ilość ramu i więcej nie może mieć ;)
Jackal PL
01-01-2008, 22:44
tel ma ograniczoną ilość ramu i więcej nie może mieć
Wiem, że więcej nie może mieć - to by był absurd :) Ale testowałem sam i z nieco zapchaną pamięcią miał mniej ramu - o to mi chodzi, czy nie ma go za mało przez zapchaną pamięć ;)
Jackal PL
Wystarczy Jackal ;)
Oprogramowanie - nowe ma poprawione kilka błędów, a więc także przydzielanie pamięci RAM do procesów. Mi pomogła aktualizacja Softu.
Inna opcja - masz grę na większy wyświetlacz, ściągnij inną wersję.
piotr1234
02-01-2008, 18:59
mam karte pamieci 512mb tagże nie jest to spowodowane brakiem pamięci poprostu przy włączniu tej gry wyskakuje mi komunikat o tym cytuje "aplikacja zużywa zbyt dużo bateri" i nie chce mi sie dalej włączyć dalej gra