View Full Version : Problem z mikrofonem...
Patryk924
02-01-2008, 16:55
Witam. Mam pewien mały problem, a mianowice bardzo słabo słychać mikrofon zwłaszcza przy rozmowach. Jest może jakieś ustawienie tego? Bo aktualizacja najnowsza to chyba 10.2006 więc już to odpada Pozdro i z góry dzieki za odp. :)
może po prostu ci się zabrudził gdzieś w środku i nie działa tak jak powinien..
[Franek] Połączyłem... ;]
Patryk924
03-01-2008, 18:29
Już lepiej...ale i tak jest bardzo cicho...kupoiłem go w komisie 5dni temu i teraz sprawdizlem wiec zawsze moge zamienic na inny w tej cenie np.k750i ktory mi sie calkowice zepsul. Poprostu mam pecha do SE :cry: Dzieki za pomoc Pozdro
Patryk924
20-02-2008, 19:29
Witam ponownie. Widze, że mój temat został już dawno zaliczony do rozwiązanych.
Mam ciągle ten problem...bo telefonu nie używałęm. To co mogę zrobić???
Bo telefon kusi mnie :) Prosze o możliwą pomoc. Pozdrawiam
idź do serwisu, zapłacisz pewnie do 50zł i tyle
Patryk924
20-02-2008, 21:50
Też o tym myślałem...
Jednak chciałbym dowiedzieć sie co jest tego przyczyną. Możliwe jest, że samemu mogę to zrobić. Bo jak dmucham w telefon, to słychać to dmuchnięcie nawet głośno, ale jak mówie "zwykłym" tonem to ledwo co :/
Przyczyna jest zapewne zabrudzenie jakie weszlo w mikrofon, jednakze przyczyszczenie wejscia Ci nie pomoze. Konieczna bedzie wymiana mikrofonu, ktory jest lutowany na plycie, wiec skalkuluj koszty.
Patryk924
21-02-2008, 18:33
O dzieki za info...jush sie balem ze plyta jest zepsuta. No to dam szwagrowi szwagra do komisu i za tydzien bede mial ale za piwko:) Jak to bedzie zrobione to bede ver happy, bo to samo mam w k750:P Dzieki i pozdro