View Full Version : problem z aplikacjami i grami
mój problem polega na tym, że od pewnego czasu nie mogę wejść do katalogów aplikacje i gry. pojawia sie informacja "Opecacja nie powiodła się". Miał ktoś może taki problem? Da się go jakoś samemu rozwiązać, czy lecieć do serwisu?
Pozdrawiam
mcgregor6
04-01-2008, 18:49
Niech zgadne. odlaczales tela od kompa bez opcji bezpiecznego usuwania sprzetu? Jeseli tak to masz zwalony soft. oddaj tela na gwarancje.
Patryk924
04-01-2008, 19:45
Mój przedmówca ma racje jeśli tak zrobiłeś... miałem podobnie ale uszkodzenie softu było na szczęście minimalne to wystarczyła aktualizacja, której teraz już chyba nie znajdziesz na Centrum SE. powodzenia i pozdro :D
xxxSereKxxx
14-02-2008, 17:22
mmm niekoniecznie musisz oddawać tela na gwarancje .. hmmm .. to jest ERRoR a więc sprubój zmienić softa, jeśli nie umiesz tego robić to zobacz na dział Tuning ... tam masz wszystko wyjasnione .. jeżeli wgranie softa nie pomorze to chyba jedyne co bedziesz mógł zrobić to faktycznie oddać tela na gwarancje .. życze powodzenia !! ;P
pavlik24
16-02-2008, 19:32
Siemka. Oto chodzi że mam ten sam problem lecz zawsze usuwam bezpiecznie urządzenie przed odłączeniem telefonu od kąpa!!! A też aktualizacja przez UPDATE SERVICE nic nie dała, nie jestem pewien ale chyba nawet nie wgrał nowszej wersji softu... Macie pomysł jak to zrobić lub inny sposób bez utraty gwarancji i oddania telefonu do serwisu???
maciejka1990
16-02-2008, 20:03
Do przeflashowania FS. Co i jak w dziale tunning .