PDA

View Full Version : Problem z kartom pamieci

driopitek
07-01-2008, 15:27
cze mam problem kupilem dzisiaj karte pamieci "Memory Stick Duo" i chcialem ja wlorzyc do SE J220i tylko ze nie wiem gdzie jest wejscie na te karty :/ Kolega mowil ze wsadzal i mial na nim 2gb wienc tez se chcialem kupic. doradzcie mi gdzie jest to wejscie na ten telefon z gury dzienki

[omgwtf1] O znakach interpunkcyjnych nawet nie wspomnę.

ksiac
07-01-2008, 15:36
Jednym słowem koleś zrobił Cię w ... Ten model nie posiada slotu kart pamięci...

Franeek
07-01-2008, 15:38
Spójrz jak ty piszesz ;|
Ten telefon nie ma kart pamięci.

dzieciak.

driopitek
07-01-2008, 15:48
No nie :( ale ja zem byl glupi ze ja kupilem :( ehh musze teraz ja gdzies ophac.
Spójrz jak ty piszesz ;|
Ten telefon nie ma kart pamięci.

dzieciak.

Heh nie wiem ile ty masz lat ale ci mosze powiedziec ze dzieciakiem nie jeste mam 15 lat a to ze tak pisze to wyna dysleksji ... sry za OT

[omgwtf1] No to pisz w Wordzie a potem tutaj wklejaj, co za problem.

Franeek
07-01-2008, 16:11
Uhhh, ahhh, wina (?) dysleksji?
No to ja nie wiem jaka ty masz dysleksje jeżeli tak piszesz ze cięzko to rozczytać i nie zauważyłeś ze ten telefon nie ma slotu pamięci ;] Brawo.

driopitek
07-01-2008, 20:20
lol a skond ja zem mial wiedziec ze czy ma jakies sloty czy nie. kolega mi muwil ze to sie wklada tam gdzie karte slim ale nie pasowalo :/ nie wiem jak wyglada jakis ten "slot" czy jak to mowisz i gdzie on sie morze znajdowac

luchos
07-01-2008, 20:24
Skond mogłeś wiedzieć?
Z instrukcji albo internetu :/
Ale teraz masz nauczke żeby nie wierzyć 'kolegą' :devil:

:roll:

driopitek
07-01-2008, 21:01
heh..przed chwilom kolega do mnie mowil ze trzeba obudowe rozkrecic :| tam bedzie w srodku wejscie i bedzie pisac "Memory Stick Duo" i tak czeba to wlorzyc :/ pewnie kolejna sciema. a jaki telefon polecaci mi kupic ? zeby mial se karte pamienci i dobry aparat

Franeek
07-01-2008, 21:51
skond
muwil
slim
morze
wlorzyc Ekhm...
pamienci
wienc
gury
dzienki
chwilom
itd...
Nie wiem, czy ty sobie robisz jaja z tą pisownią i tym slotem ale to już koniec. Zamykam ten idiotyczny temat!
Telefonu poszukaj sobie w google, a najlepiej będzie jak w ogóle nie kupisz telefonu i gratuluje dobrych kolegów.

zamykam

michusiek
07-05-2008, 06:37
pf.. heh niby 15 lat a ma : J220i i jeszcze próbuje do niego Kartę wetknąć boże ja mam 13 lat i mam K550i+1GB

lewek201
07-05-2008, 07:39
omg... ja nie wiem co to za czasy sie teraz porobily, wszyscy zrzucaja wine na dyslekcje... naucz sie pisac dziecko! :/

Franeek dobrze Ci powiedzial - poszukaj w google
moja rada - kup w google xD

Pozdro ;)

Bretos
07-05-2008, 15:57
Proponuje przy rejestracji zrobić kilka zagadek ortograficznych, tacy jak ten pan co założył ten temat zapewne by tego nie przeszedł, nie pomyślał by o czymś w stylu zwykłego worda, nie mówiąc już o różnych portalach sprawdzających poprawność, albo nawet googlach:E ... Co do tego, że ma 15 lat... ja mam 12 i co? Przynajmniej staram się pisać bez błędów, do tego jeszcze je FireFox podkreśla

cyrio
08-05-2008, 16:19
cze mam problem kupilem dzisiaj karte pamieci "Memory Stick Duo" i chcialem ja wlorzyc do SE J220i tylko ze nie wiem gdzie jest wejscie na te karty :/ Kolega mowil ze wsadzal i mial na nim 2gb wienc tez se chcialem kupic. doradzcie mi gdzie jest to wejscie na ten telefon z gury dzienki

[omgwtf1] O znakach interpunkcyjnych nawet nie wspomnę.
To boli. Jestem dyslektykiem, mam 15 lat. Jak widać pisze poprawnie. ~.~
Polecam Firefox`a ze słownikiem

Bretos
08-05-2008, 22:29
To boli. Jestem dyslektykiem, mam 15 lat. Jak widać pisze poprawnie. ~.~
Polecam Firefox`a ze słownikiem
Boli, i to jak... nawet nie chce się "przerzucić" przez worda... ani sprawdzić podkreśleń w FF

Sekul_
16-05-2008, 22:17
pf.. heh niby 15 lat a ma : J220i i jeszcze próbuje do niego Kartę wetknąć boże ja mam 13 lat i mam K550i+1GB

owszem pisze jak nie powiem kto , ale co ma wiek do telefonu ? :woot:

G.R.E.G.
23-05-2008, 23:40
Moim zdaniem masz problem z ortografią :) a nie z kartom ;p ni nie dziekój z gury :D

Mellon
25-05-2008, 16:36
Heh nie wiem ile ty masz lat ale ci mosze powiedziec ze dzieciakiem nie jeste mam 15 lat a to ze tak pisze to wyna dysleksji ... sry za OT

Popatrz na pisownię innych niby dyslektyków. Wszystkie choroby z dys... to tylko i wyłącznie choroby leniwych. Situ też niby ma dysleksję, a pisze bardzo poprawnie i rzadko zdarza mu się zrobić błąd.

A tak poza tym, to ty raczej masz dysortografię, a nie dysleksję.

Wracając do tematu:
J220i nie posiada odtwarzacza mp3, zatem po cholerę ci karta pamięci?
Przecież ten telefon nie ma nawet aparatu... To na co Ci ta karta, do cholery, po co? Na tapety?

PS.
Masz 15 lat i nie jesteś dzieciakiem? A niby kim? Dorosłym?

oplki
27-05-2008, 14:28
Człowieku kup se W200i a J220i wyrzuć do śmieci