PDA

View Full Version : Problem ze słuchawkami, ładowarką i innym sprzętem. W850i

KrysSSC
07-01-2008, 17:05
Witam, mój telefon to SE W850i. Problem polega na tym, że gdy podepnę słuchawki telefon działa normalnie, jak z zestawem słuchawkowym, ale gdy je odepnę to telefon tego "nie zauważa", czyli nie działa głośnik i mikrofon. I jest wyświetlana ta ikonka od zastawu słuchawkowego. Dopiero po wyłączeniu i włączeniu telefonu jest jak przed podpięciem słuchawek. Tak samo dzieje sie gdy podepnę głośniki. Mało tego:)
Kiedy chcę naładować telefon prawie w ogóle się nie ładuje, tzn. po trzech godzinach trzymania na ładowarce naładuje się może z 3%. Ale gdy zrobię tak jak jest wyżej napisane, czyli podepnę i odepnę słuchawki, i wszystko wskazuje, (według tego co telefon pokazuje) że są włączone a leżą obok odpięte, ładowanie przebiega znacznie sprawniej - tak jak przed tą awarią:)
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry wielkie dzięki

oilone
07-01-2008, 17:18
KrysSSC - dla w850 jest specjalnie wyznaczony dział, na przyszłość proszę pisać właśnie tam. przeniesiono.

haesor
12-01-2008, 15:44
KrysSSC - Może masz coś ze złączem Fast Port? Albo coś z softem? Dziwne trochę że coś takiego Ci się dzieję. Spróbój na nowo wgrać soft.

KrysSSC
12-01-2008, 17:39
Właśnie wgrałem nowego softa, ale niestety nie pomogło. Już chyba nic więcej nie mogę sam zrobić, chyba zostaje mi jakiś serwis...

haesor
12-01-2008, 17:42
No to tylko zostaje ci serwis niestety. Jak się dowiesz co się stało to napisz.