View Full Version : widoczne jedynie logo. Nie włącza się.
Witam!
Problem jest takiej treści, że grałem sobie w jakąś gierkę ściągniętą z netu i nagle telefonik padł. Włączyć już go za cholerę nie mogę, próbowałem wyciągać baterię, sim, włączać bez sim, czy z innym sim i nic kompletnie nie daje rady. Telefon zatrzymuje się na logo SE na białym tle i dalej nic nie idzie... Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki, pozdro
InVersoN
16-01-2008, 22:54
sciagnij stery usb flash i soft potem wgraj przez se toola 2 softa moze Ci pojdzie(poradnik jak wgrac soft w dziale tuning)
EDIT:
mozesz sprobowac jescze SEUSEM jest na www.sonyericsson.pl ;]
poczekaj z pół godzinki. Też tak miałem, gdy było full aplikacji java i pamięć zapełniona do ostatniego bita.
frytek16c
21-01-2008, 22:34
Ja tesz tak spierdzieliłem swojego k310i i oddałem go do awansu i zapłaciłem 50zł na parogonie pisało że wgrywali flash telefon pochodził 2dni i znów to samo a więc przez jakis czas miałem takigo starego siemensa i wkońcu kupiłem SPV c500 i wtedy postanowiłem wgrac sobie soft do mojego k310i(byłem wtedy tatalnym lajkiem),instalacja przebiegłe bez problemów wgrałem sobie soft od w200i i mam 27mb pamięci i wszystko działa jak należy.A więc dołanczam sie do SEbotek i radze ci wgrac soft.Polecam soft od w200i.
slavek0408
06-02-2008, 16:45
Też zapchałem swojego k310i nie raz :) Ale po 5 minutach się uruchamiał :)
Ja tak miałem w z550i, ale podłączyłem pod ładowarke a po jakimś czasie sie włączył, ale raczej nie potrzeba do tego ładowary:D