PDA

View Full Version : Wiadomości sms

bogas88
09-01-2008, 17:03
Witam mam pewien problem mianowicie zakupilem sobie do telefonu nowa karte pa,oeci, i gdy ja wlozylem po wlaczeniu telefonu nie moge czytac sms ktore mam w skrzynce przychodzacej takze wszystkich innych zapisanych lub wyslanych, gdy chce tam wejsc wyskakuje komuinkat OPERACJA NIE POWIODLA SIE...(dodam ze sms zapisuja mi sie w telefonie i wszystko dziala oprocz tych wlasie wiadomosci) i gdy mam karte sim w tym telefonie to nie da sie do mnie wyslac zadnej wiadomosci gdy przeloze ja do innego aparatu wszystko jest ok.
Ale w programie PC SUite 3 na komputerze wszystkie te wiadomosci sa czy jest jakas mozliwosc zeby to odblokowac?? mozliwe ze by pomoglo calkowite zresetowanie telefonu ale nie chcialbym utracic wiadomoasci czy da jakos sie to zrobic bez ich utraty?? lub czy w Pc Suite da sie zpisac wiadomosci a pozniej zresetowac calkowicie telefon i je odzyskac(wgrac na nowo czy cos takiego) Porsze o pomoc...
Pozdrawiam

kavior
10-01-2008, 00:09
wlasnie najpredzej to poprzez ustawienia poczatkowe, no ale sie wtedy wszystko traci. Ale sprobuj jeszcze SEUSem go potraktowac, moze cos da ;-)

kuki
22-01-2008, 17:26
Ale w programie PC SUite 3 na komputerze wszystkie te wiadomosci sa czy jest jakas mozliwosc zeby to odblokowac??

No i tam jest opcja kopiowania wiadomości ;-) Więc skopiuj na kompa i Wsjo :D (tak samo z kontaktami) Ale nie testowałem tylko widziałem ;P

I reset fona 8)