View Full Version : zalany w200i
ukraina_city
09-01-2008, 18:15
mój w200i się troszeczkę zamoczył, w ogóle nie reaguje, tylko po podłączeniu do ładowarki świeci się czerwona dioda, co to oznacza i czy może być jakiś ratunek dla niego?
Jak znasz kogoś kto ma w200i to pożycz od niego baterie i na niej spróbuj włączyć telefon.
Kiedyś wrzuciłem telefon do wanny podczas kompieli ... szok jak nie wiem... *mialem go dopiero tydzień... Szybko było rozkręcanie telefonu i suszenie... pochodził godzinę i przestał:/ Po całonocnej modlitwie z suszarką nad nim nad ranem zaczął oddychać:)
a wracajac do tamtego... wszysko moze sie zdarzyć... koleżżanka go szampanem zalała... skapła sie po 2 dniach... rozkręciłem jej ... wrzuciłem do wody destylowanej... wysuszyłem i po 4 dniach zaczął chodzić:)
Mastersw
26-01-2008, 20:49
Kiedyś wrzuciłem telefon do wanny podczas kompieli ... szok jak nie wiem... *mialem go dopiero tydzień... Szybko było rozkręcanie telefonu i suszenie... pochodził godzinę i przestałEkhm... Po całonocnej modlitwie z suszarką nad nim nad ranem zaczął oddychaćSmile
a wracajac do tamtego... wszysko moze sie zdarzyć... koleżżanka go szampanem zalała... skapła sie po 2 dniach... rozkręciłem jej ... wrzuciłem do wody destylowanej... wysuszyłem i po 4 dniach zaczął chodzićSmile No cóż mojemu koledze wpadł również do wanny i niestety zmarł.
ukraina_city A co się z nim stało?? Wpadł ci do wanny czy oblałeś go wodą???
Kondi123
28-01-2008, 22:40
heh mi także wpadł kiedyś do wanny wyjełem batarie, karte sim i zostawiłem go na grzejniku. Teraz działa normalnie tak jagby nigdy nic :D