PDA

View Full Version : Zmiana wyglądu

kawami
10-01-2008, 16:18
Witam wszystkich posiadaczy tego świetnego telefonu :D
Szukam jakiś programów co by mogło zmienić wygląd mojego telefonu. Czy takie coś w ogóle istnieje ?

bartoszstce
10-01-2008, 16:49
to znaczy w jakim sensie zmienić jego wygląd?

bo np moim zdaniem najlepiej to sobie pustawiać jakieś fajne ikonki skrótów na pulpicie (nie tracimy gwarancji)

zobacz u mnie:
http://images33.fotosik.pl/103/b18c6b35079e8986.png (www.fotosik.pl)

można również zmieniać czcionki i ikony na górnym pasku ale przy tych opcjach już tracimy gwarancję... i zrobienie tego wymaga już minimalnej wiedzy w tą strone o tel

kawami
10-01-2008, 16:54
no ikonki to można to wiem. ale widziałem kiedyś że ten pasek z ikonkami stanu telefonu był na dole albo ikonki takie bajeranckie w menu były :D ale skoro gwarancja nie będzie ważna to nie będę tego robił :P

bartoszstce
10-01-2008, 17:43
pasek stanu na dole to raczej nie w tym telefonie z tego co wiem.... a poprostu ingerując dalej w menu traci sie gwarancję:( chociaż istnieje możliwość że gdy oddasz telefon do serwisu w razie awarii serwisant poprostu nie będzie sprawdzał czy jakieś zmiany były uprzednio dokonywane ale to już ty ponosisz ryzyko gdy to sprawdzą

a sprawdzałeś może ile połączeń mieści się na liście połączeń? (chodzi o ilość ostatnich połączeń w sztukach)

bartoszstce
29-01-2008, 17:06
pisze w nowym poście żeby było widać upływ czasu

kawami wiem już jak można zmienić w tym telefonie ikonki baterii zasięgu itd na górze nie ingerując w menu co za tym idzie bez straty gwarancji :) jak coś to pisz na pw czy gg bo nie chcę reklamować innej strony

Mustamba
01-04-2008, 20:54
Witam, ostatnio zresetowalem mojego w950i bo niechcial wykonywac polaczen, po zresetowaniu wszystko dziala, ale zniknely mi niektore ikonki skrotow, gdzie moge takie znalezc??

bartoszstce
03-04-2008, 19:58
Mustamba gdy wyjdziesz ze wszystkiego to przekręć jog'a na miejscu w którym zniknęła ikonka i kolejnie: więcej > edytuj > ikona skrótu > domyślne > zapisz
po tej operacji powinna powrócić orginalna ikonka ;)

megamiki
22-05-2008, 15:23
jak checie moge wam wrzucic 3 motywy jakie mam min. windows vista ubuntu

bartoszstce
26-05-2008, 00:03
to wrzuć w odpowiednim dziale :P

a już od dłuższego czasu można w tel odblokować dostęp do plików chronionych i mamy nieograniczone (prawie) możliwości tuningu :D