PDA

View Full Version : Popsuty tel czy moze soft??

Kolczi
13-01-2008, 16:07
Mam taki problem.
W telefonie przestał mi działać joy, tzn tylko na boki, bo naciskajac go dziala, i przy okazji zwariowała mi klawiatura, a mianowicie: naciskajac 1 wyswieltla mi odrazu 3 liczby na raz tj. 147 i tak samo jest z reszt±, poprostu wyswietla mi te 3 rzadki niezaleznie co wcisne. Aha i przycisk ktory odpowiada za cofanie sie menu, dziala jak ten ktorym sie wchodzi dalej , badz wybiera cos;]

Jak myslicie czy to moze byc przez soft?
Mam soft z w800i, ale nie wiem dokladnie jaki .

Jesli myslicie ze to soft , moze ktos opmoze mi z tym bo nie mam zielonego pojecia jak sie wgrywa soft i skad go wzsiasc.
Szukalem tego na forum ale ciezko cos konkretnego znaleĽć.

Pozdrawiam
Licze na wasz± Pomoc!

Lord
13-01-2008, 16:39
możesz albo wgrać nowy albo zaaktualizować soft który już masz... problem powinnien znikn±ć, aktualizacje przeprowadzasz seus'em. więcej w tematach podklejonych w tunningu

Kolczi
13-01-2008, 20:26
no i wgrałen sofcik, i tym razem dzieje sie tak ze jak nacisne 1 lub 4, to i tak obie te liczby wyskakuja ( to samo 25 i 36 , wczesniej wyskakiwaly po calym rzadku tj. 147 258 369 ) , a przycisko "cofajacy" juz cofa, ale za to ten nad "c" przejał funkcje tego nad "cofanym" a joy nadal nie działa...

o co chodzi?
Bo zwariowałem juz...

InVersoN
13-01-2008, 23:34
nie zalales fona albo nie probowales zmieniac obudowy?

Kolczi
14-01-2008, 17:11
obudowy nie probowalem zmieniac, a czy zalalem to nie jestem pewien , to bylo na imprezie.

Nie ma sie co bawic ide dać go do serwisu..

Ciekawe ile zaplace za joya i klawiature nowa :/