PDA

View Full Version : Multimedia nie działają w K850i

Cosworth
14-01-2008, 20:09
Witam
Mam problem, w K850i po wejściu bezpośrednio z ekranu w multimedia, wyświetla się menu i przy zdjęciach, viceo czy muzyce albo jest cały czas 0 albo pojawia sie ładowanie w % dochodzi do 100% i znowu jest 0 - po wejściu w zdjęcia telefon resetuje się i uruchamia na nowo bez pinu. ALe jak wejdę w menu i z menu w organizator album aparatu muzyka video itp to wszystkoe zdjęcia, filmy i muzyka jest i można oglądać.
Czy ktoś z was sie z tym spotkał, jaka może byc tego przyczyna, wersja mojego opragramowania to 1200-4398 R1CA029 070922 sieć Orange, telefon kupiłem 2 miesiące temu, mam gwarancję

PS. Cy to może być wina karty ?? Czy format karty pomoże??

Pozdrawiam

tim111
14-01-2008, 20:56
Cy to może być wina karty ??
Jeśli to jakaś podróbka to jest to całkiem możliwe ;-) Najlepiej sprawdź czy problem powtarza się na innej "pewnej" karcie Jeśli tak to przecież masz gwarancję ;-)

kavior
14-01-2008, 21:01
a wez wrzuc jakies pliki na telefon [3 czy 4 empetrojki wystarcza] i wtedy wejdz w multimedia i zobacz, czy Ci czyta. Jak nie to go SEUsem wez, moze problem zniknie ;-)

ps. nowy seus dla k850 ma wyjsc 20 stycznia. Ja czekam..

Cosworth
14-01-2008, 22:39
Problem polega na tym ze ni ebardzo mam jak wrzucić jakies mp3 czy zdjecia bo jak podłącze telefon z kompem to widzi tylko 2 foldery DANE i NOŚNIK ale tak jakby były puste. Nic w nich nie ma. Jak wejde z telefonie w menu, organizator, album aparatu, muzyka vdeo to wszysto jest i wszysto widzi - nie widzi tego wlasnie na kompie albo jak sie wejdzie bezpośrednio z ekranu w multimedia

Karta jest oryginalna brana razem z telefonem w salonie orange

Co do aktualizacji, wjechałem w aktualizacje i ściągnął ją i napisał że masz najnowszą wersję opragramowania - zastanawiam się czy rzeczywiście czekać na nowy soft, czy zrobić format karty, ale wcześniej napewno sprawdzę kartę z jakiegoś innego telefonu,

Jakieś nowe pomysły ??

Cosworth
16-01-2008, 22:57
dla zainteresowanych
Wystarczyl reset wszystkiego z poziomu telefonu, skasowaly sie sms, ustawienia, kontakty, zostaly zdjecia, muzyka. Wszystko jest ok, prawdopodobna przyczyna - wyjecie karty pamieci przy włączonym telefonie.