View Full Version : Problem z tunnningowanym k 810
robsonic
16-01-2008, 19:57
Witam :) Zabrałem się za tunning i dzięki zawartym se centrum info poszalałem..... patche,czcionka,stery displey,audio i kamerki. Wczoraj zmieniałem stery cameri i wyświetlacza. Niby wszystko działa ale jak ktoś do mnie dzwoni i odwrotnie, to w chwili odebrania połączenia następuje reset fona i biały ekran po czym gaśnie i odpala po kilku sekundach :shock: Już dwa razy go załatwiłem i postawiłem na nogi, teraz nie daje rady :( z tego co pamiętam ster displeja to był hitachi i po nim fon lekko zwarjował.... wymieniłem wszystko na wcześniejsze,działające i problem pozostał :( dzięki chłopaki za odpowiedzi z góry :)
robsonic
17-01-2008, 19:11
Wczoraj dokonałem aktualizacji oprogramowania i nadal mi się dzieje ten defekt.Może masz jakiś pomysł jak to chociaż spróbowac naprawic....napisz proszę. Działam farem i se tool lite...
robsonic
18-01-2008, 18:25
Sam do siebie napiszę,to przecież tylko mój temat.....
Fon warjował podłączony do kompa. Dobrze że miałem kilka programów FAR i w końcu jeden zadziałał :lol: Z orginalnego FS podmieniłem stery camdrajwera i displeja i wywaliłem layout... Przeleciałem jeszcze po całym Fs i po tpa porównujac orginał z tunningiem,póżniej zostawiłem bez baterii 810-tkę na pół godzinki i teraz mam zdrowego fona. Szkoda tylko że nikt nie napisał... forum widmo???? Wniosek.... zanim coś wrzucisz do fona, zastanów się czy dasz radę to póżniej odkręcic...SAM! Można już zamknąc ten temat...