View Full Version : K³opoty z filmami W300i
Witam! Mam strasznie denerwuj±cy problem a mianowicie po wej¶ciu w Menad¿er plików/Wideo gdy chce obejrzeæ jaki¶ film gdy wybieram opcje Wy¶wietl pojawia sie taka dziwna ikona jakby obraz by³ niedostêpny, a po wci¶niêciu Odtwórz film dzia³a poprawnie. Problem dotyczy filmów zapisanych zarówno w tel jak i na karcie pamiêci. Co dziwne dzieje sie tak tylko z paroma filmami, a wczoraj wszystkie chodzi³y dobrze. W czym mo¿e tkwiæ problem: soft a mo¿e przez przypadek usun±³em jaki¶ potrzebny plik???
Z góry dziêkuje i proszê o pomoc!
Paulina-kielce
18-01-2008, 11:25
Ja te¿ mam taki problem i proszê o radê bo to wqrzaj±ce jest strasznie, by³o ok teraz nie jest
w sensie ¿e nie ma miniaturki video tylko jest sama ikonka? :neutral: przerabiali¶cie co¶ w sofcie? spróbuj seusa xD
Paulina-kielce
18-01-2008, 12:14
Dok³adnie :? W sofcie nic nie przerabia³am. Zainstalowa³am sobie tylko now± kartê pamiêci (SanDisk Memory Stick Micro M2 2GB- oryg.), uprzednio j± sformatowa³am w telefonie i tyle. Reszta dzia³a poprawnie.
Paulina-kielce
18-01-2008, 19:24
:D ok u mnie ju¿ dzia³a
bartoszstce
18-01-2008, 20:56
Paulina-kielce nale¼y edytowaæ poprzedni post a nie spamowaæ;)
U mnie tez ju¿ dzia³a. Samo siê popsu³o i za 2 dni samo naprawi³o. Dziwne! Ale wa¿ne, ¿e dzia³a. Dziêki za pomoc.