PDA

View Full Version : Połączenie USB SE W880i

FilipM
19-01-2008, 16:01
Witam! I jednocześnie proszę o pomoc! Mam problem ,bo gdy podłączam mojego Sony Ericssona W880i poprzez kabel USB(kabel jest z innego SE mianowicie z telefonu K(z tej serii napewno) i nie jestem pewien ale chyba 320i) to mój komputer go nie wykrywa ale najpierw wszystko normalnie działało a nagle go nie chce wykrywać.....Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje. :)

dawidk96
20-01-2008, 14:18
mi kiedyś komp nie wykrywał yoystick-a i wtedy weszłem w panel sterowania i kliknołem na opcje ,,dodaj sprzęt" i wykryło mi yoystick.
Nie jestem pewien czy będzie działać ale może wypróbuj :D

FilipM
20-01-2008, 16:48
mi kiedyś komp nie wykrywał yoystick-a i wtedy weszłem w panel sterowania i kliknołem na opcje ,,dodaj sprzęt" i wykryło mi yoystick.
Nie jestem pewien czy będzie działać ale może wypróbuj :D

Wielkie dzieki! :D

dawidk96
13-02-2008, 19:19
niema zaco

Paulina-kielce
28-04-2008, 18:39
Mam podobny problem z tym telefonem. Po zainstalowaniu oprogramowania dołączonego do telefony komp wykrywa jedynie kartę pamięci, a samego telefonu nie widzi. Telefon jest nowy i nie wiem co może być przyczyną. Jak miałam SE w300 wszystko było ok (komp widział i kartę i telefon). Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

asdfgh123456
04-05-2008, 07:43
ja mam taki sam problem jak Paulina-kielce ja też proszę o pomoc bo już bardzo mało pamięci na karcie a w telefonie dużo

FilipM
12-05-2008, 16:14
asdfgh123456

Ale czy mi siię zdaje czy z kompa można jedyniie na kartę pamięci zgrywać .?... :E Nie jeStem pewiiien...JeŚli nie idzie to te piosenki/gry/aplikacjie/filmy itd itp. :devil: zgraj w telefonie z karty pamięci na telefon...to wtedy znów będzieSz miał więcej miejSca na karCie... ;)
A swoją drogą sUper niCk :devil: .
Pozdro

Gizzmo__
12-05-2008, 17:49
Hmmm w zasadzie podłączając telefon do kompa masz do wyboru dwie opcje, albo transfer plików, albo tryb telefonu, w którym to masz dostęp do skrzynki SMS możesz z kompa pisać SMSy i zarządzać kontaktami w telefonie, ja również połączyć się za pomocą telefonu z internetem...

Nie bardzo wiem, o co wam dokładnie chodzi, ale mniemam, iż właśnie oto..

Pozdrawiam
Gizzmo__

FilipM
03-06-2008, 15:15
Hmmm w zasadzie podłączając telefon do kompa masz do wyboru dwie opcje, albo transfer plików, albo tryb telefonu, w którym to masz dostęp do skrzynki SMS możesz z kompa pisać SMSy i zarządzać kontaktami w telefonie, ja również połączyć się za pomocą telefonu z internetem...

Nie bardzo wiem, o co wam dokładnie chodzi, ale mniemam, iż właśnie oto..__

A mnie się zdaje ,że oni chcą zgrywać rzeczy z PC na pamięć telefonu(a zdaje mi się ,że tak się nieda) a nie na kartę.
Pozdr. :D

damiann37
03-06-2008, 16:23
przez Sony Ericsson PC Suite da sie nagrywać na pamięć tel

damian@komes
03-06-2008, 17:38
Bez żadnych programów da się zgrywać zarówno na fona jak i karte pamięci.Tylko podłączając fona do kabla musisz mieć wciśnięty przycisk "c" i wtedy się zainstalują sterowniki

Lajcik301
12-06-2008, 23:35
Jak mam wcisnac "C" ? Przeciez w w880i jest to wylaczenie telefonu.. a poza tym jak wlacze w telefonie opcje transfer plikow to mi sie wylacza a telefonu na kompie i tak nie widzi. Mam kabel USB od modelu k750i moze dlatego nie dziala ;/ Prosze o pomoc.. Z gory thx :w:

masiak
26-07-2008, 10:42
To ja mam pytanie z innej beczki, ale też dotyczące podłączania telefonu kablem.
Oto mój problem:
Jak podłączam kabel wszystko jest ok, wgrywam wszystko co chce, oba tryby (tranfer i telefon) działają. Kłopot jest przy odłączaniu, bo telefon tak jakby mi sie restartował. Robi się czarny ekran, mignie raz ikonka SE i zaraz jest normalnie. O co chodzi?

Gizzmo__
27-07-2008, 10:25
To jest normalne, u mnie jest podobnie, po odłączeniu telefonu od kabla na moment ekran robi się czarny i telefon tak jakby się restartował, więc nie przejmuj się tym to normalne....

Pozdrawiam...