View Full Version : Bateria w W200i
blindfox
20-01-2008, 13:36
Elo, mam problem z bateryjka w moim phonie. Trzyma niby tyle ile powinna, laduje sie normalnie, ale jest jedna denerwujaca sprawa. Wskaznik baterii (i ten na pasku i w %) skacze... Tzn mam powiedzmy 100% baterii, wysle pare smsow i mam juz tylko 90%, ale jak chwile poczekam, bateria tak jakby sama sie "laduje" (rosnie do 93/95%, zalezy co wczesniej robilem). Nie przeszkadza to za bardzo ale jest troche denerwujace, bo nigdy nie wiadomo ile tak naprawde ma sie tej baterii...
Tak jest w chyba wszystkich SE, Ten typ tak ma i nic na to nie poradzisz ;-)
Wszystkie w200i tak mają :smile:
blindfox
20-01-2008, 20:28
No to luz, bo myslalem ze mam jakis wybrakowany model:)
Miałem Nec'a e228 kiedyś i tak samo było więc to wina czytników poziomu baterii i samych baterii...
misiu84r
27-01-2008, 18:03
Ile Wam 3ma bateryja w W200i, o mi max. 3dni :/, ale przeciętnie 2 dni, też tak macie? Bo producent podaje dużo więciej a tu... klapa
Mi trzyma max. 4 dni :sad:
inproject
14-02-2008, 17:14
Spoko mi też trzyma 2-3 dni
To normalne. Wskaźnik pokazuje wartość orientacyjną.
mi bateria trzyma w zależności od tego ile korzystam z komórki. ogólnie mając ją włączoną przez cały dzień (od około 8,00 do 22,00 albo 23,00) trzyma mi średnio 4,5 dni. czasami dłużej
ja jak sie bawie to max 1 dzien ale tak jak sie niebawie to potrafi trzymac nawet 7 dni !!
u mnie slbo 30 godzin jak sie bawie, kilka godzin slucham piosenek.
nie ewim czy tak ma byc czy to problem z tym ze zle sformatowalem
pierwsze ladownaie 10 godzin drugie 5 godzin ale sluchalem se muzy troche xd a trzecie to 4 godzinki ale bateria nie byla do konca wyczerpana bylo jakies 6% !
z gory thx
Mi nie cały dzień trzyma. Telefon ładował się 1 dzień 12h bo spałem a 2 dzień 7h+