PDA

View Full Version : Bardzo proszę o pomoc!

DawidK510i
25-01-2008, 19:43
..Otóż mam od kilku dni K510i jest nowy w erze,wszystko działa,gry itp.ale nie działa mi Internet.byłem na stronie Ery i dostałem togo sms konfiguracyjnego i zainstalowałem.ale internet nadal nie działa.przeszukałem chyba z 20 forum o erze,gprs itp. dostawałem różne sms konfiguracyjne które instalowałem a i tak nic nie dawały.zadzwoniłem do biura obsługi klienta zeżarło mi 3 zł ehh...dostałem sms konfiguracyjny zainstalowałem i nic...poszedłem więc do salonu Era,czekałem 30 minut na darmo.Nic nie zrobili...z tego co wiem K510i posiada internet.Omnix też nie działa.

bardzo proszę o pomoc.

Fox
25-01-2008, 20:12
DawidK510i idz do ery i powiedz ze chcesz miec neta :)

DawidK510i
26-01-2008, 00:36
przecież napisałem że byłem w salonie i spędziłem tam 30 minut i nic

Jackal PL
26-01-2008, 10:09
Ustawienia konfiguracyjne to jedno, a aktywacja usług takich GPRS/WAP i MMS ? Zrobiłeś to ? Radzę spróbować, telefon do BO, prośba o ponowne wysłanie ustawień (pod byle jakim pretekstem np formatowanie telefonu i ustawienia poszły się paść) oraz prośba o aktywacje usług potrzebnych do korzystania z neta. Zazwyczaj działa np u mnie lub u mojego przyjaciela ;)

DawidK510i
26-01-2008, 18:43
tak tak wszystko zrobiłem.próbowałem z każdym profilem internetowym wap/mms/gprs mam ustawione dzwoniłem do biura obsługi dostałem SMS konfiguracyjny zainstalowałem ale pisze że to już jest ustawiony i moje coś tam zostało odrzucone nie pamiętam dokładnie,może coś jest z telefonem? ale mam go od tygodnia