View Full Version : k530i
witam was!!!
mam pytanie do użytkowników tego telefonu co o nim sądzicie jak sie sprawuje i czy może ktoś mi jakieś zdjęcia zrobione tym fonem podesłać ?(michal_michal1992@tlen.pl)
jest niezły, foty o wiele słabsze niż k750, bateria 3-ma ok 2-3 dni, już można fleszować na w660 :) , moja opinia jest pewnie nie obiektywna bo jestem jego użytkownikiem :P
ale może popytaj innych :)
marcinozo
27-02-2008, 22:42
sam posiadam ten telefon i jestem z niego zadowolony.
Czy ja wiem, czy foty dużo gorsze niż w k750i ? według mnie w dzień przy naturalnym naświetleniu całkiem podobna jakość. Wstawiłem właśnie na forum fotki wykonane tym aparatem "Sparing na boisku CHKS". Ogólnie telefon całkiem dobry i spełnia moje wymagania. Jakość mp3 z głośnika również niezła. Polecam.
Mi również się podoba :D i jestem z niego zadowolony ;) . Niska cena i dobry fonik. Szybki procesor (jeszcze żadna gra mi się nie zacięła, a mam i ch około 100- w tym jakieś 70 to gierki 3D) , wszystko szybko śmiga, muzyka gra nie najgorzej ze słuchawek, można się przyzwyczaić, z głośnika gra głośniej niż z k800i i w200i. Jest bardzo funkcjonalny ;) ja na aparat też nie narzekam, w dzień fotki wychodzą świetne :D , nawet moja n-elka od fotografii pytała jakim aparatem robiłem zdjęcia, które jej pokazywałem na lekcji ;] .
No i posiada 3G ;] co jest dużym atutem, mimo że póki co nie korzystam z tego aż tak bardzo (czasem internet) ale pewnie w nie dalekiej przyszłości, będzie to bardziej powszechne ;] .
Właśnie mam pytanko, czy ktoś już korzystał w tym telefonie z wideorozmów? Jaka jest jakość/trans. danych itp.
Ja wielokrotnie próbowałem nawiązać wid. poł. z k800i w simplusie (ja jestem w play'u) i za cholere nie chciało, a oba telefony były konfigurowane ;/
rawilson
16-03-2008, 12:26
radze zapoznac sie z regulaminem forum!
Temat wątku powinien zawierać krótki i konkretny opis jego treści. Tematy w stylu "Heeeeelp !!!!!!!!!!!!!!!", "Pilneeeeeeeeeeeeeeee", "DLACZEGO?" będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem.