View Full Version : Kabel USB zepsuł mój telefon
Niedawno zamierzałam wysłać sobie obrazki i muzykę przez kabel USB. Włączyłam go jak zwykle, podłączyłam do telefonu i nie otrzymywałam odpowiedzi. Postanowiłam wyjąć kabel i włożyć go znowu aby telefon zadziałał. I nie zadziałał już. Zapomniałam najpierw usunąć sprzęt z komputera.. I chyba się telefon spalił.
Może mieliście podobną sytuacje i wiecie co zrobić by znowu działał?
Próbuję wyjmować baterie, wkładać na nowo i włączać telefon. Pisze mi tylko napis SonyEricsoon i nic więcej.
DawidK510i
27-01-2008, 21:03
spalić przez USB? dziwne...ja normalnie przesyłam z komputera przez USB i nic się nie dzieje...
Nic się nie spaliło, na 100% pomoże aktualizacja oprogramowania. Do zrobienia w pierwszym lepszym salonie, komisie etc.
maciejka1990
02-02-2008, 21:44
Nic się nie spaliło, na 100% pomoże aktualizacja oprogramowania. Do zrobienia w pierwszym lepszym salonie, komisie etc.
Sama możesz to zrobić, właśnie tym nieszczęsnym kabelkiem :D Co i jak :arrow: dział tunning ;)
Miszel18
24-02-2008, 13:45
Wlasnie troche dziwne zeby przez USB fon sie spalil. Aktualizacja softa i ma dzialac. pzdr
Ja tak w z550i miałem (wyświetlał sie tylko napis SE) to go zostawiłem tak włączonego przez jakiś czas i sie sam naprawił :) też przez USB mi sie tak stało, acha on tak stał pod ładoware podłączony ale to chyba nie ma znaczenie :)
MateK510i
27-02-2008, 22:05
Hmmm... ja jakoś nigdy nie usuwam sprzętu i nic mi sie nie dzieje.. po prostu kończę zrzucać pliki i odłączam :)
Ja tak w z550i miałem (wyświetlał sie tylko napis SE) to go zostawiłem tak włączonego przez jakiś czas i sie sam naprawił :) też przez USB mi sie tak stało, acha on tak stał pod ładoware podłączony ale to chyba nie ma znaczenie :)
ja też tak miałem 10 min temu i postąpiłem tak samo :P znowu wszystko działa