View Full Version : Problem z grami
Witam! Mam problem z wgrywaniem gier do k850i. Gdy kopiuje gre do katalogu other pisze "Typ pliku <nazwa gry> nie jest obsługiwany na tym urzadzeniu>. Nie wiem dlaczego wyskakuje ten komunikat skoro wrzucam gry .jar Prosze o pomoc.
Peewien jesteś że .jar ??? Nie ładujesz np. zip-a lub rar-a?
Podłaczasz Fona do kompa (Wybierasz pamięć masowa) ... czekasz... Wybierasz Phone Card (czy coś takiego) I na karcie wrzucasz do Other :)
Dalej nie działają? Powiedz jaki masz soft (VERSJA ) Ja mam R1ca037 :smile:
Możesz powiedzieć jak sprawdzić ten soft? Kupiłem telefon w Orange więc nie orientuje się jaki tam wgrywają.
Poprzez kombinacje klawiszy
>*<<*<*
i 2 od góry ;]
p.s
jak jest na k850 nie wiem.
możliwe że inaczej ;-)
Ok mój soft to r1ca029 , to jest chyba starszy.
najstarszy. orange w sumie ma już chyba nowszy na SEUSie, wez sie tym pobaw.
Szczerze nie chce sobie popsuć telefonu, bo słyszałem już rożne historie o wgrywaniu softów, tak więc jeżeli ktoś ma sprawdzoną metodę i testował na k850i prosze o wrzucenie instrukcji.
zwykłym SEUSem, ze strony Sony Ericssona. Wszystko powinno pojsc sprawnie.
Wszystko powinno pojsc sprawnie.
Pójdzie :) Chyba że prąd odetną xD
Tristan nie dziw się ze na tym sofcie nie działaja ci gry :/ Bo wiadomo powszechnie ze z aplikacjami i grami tam występuja błędy niestety. Ale 037 już ma wszystko pod kontrolą ;)
Ciekawe jak to będzie z R1da038 lub 039 :)
Ciekawe jak to będzie z R1da038 lub 039 :)
pod 038 działają dobrze :P ale niestety telefon dalej troche zamula :/
wawrzus122
22-04-2008, 18:17
a co jaki czas pojawia się nowa wersja... ?
Nie ma na to określenia! Firma SE produkuje i tworzy różne telefony... a oprogramowanie garstka ludzi próbuje poprawić (niestety to nie łatwe a oni sie wogóle nie przykładają do tego )
Więc nie zdziw sie jak finalną wersje FW ujrzysz pod koniec roku... ehh :/
fajnamysza83
22-04-2008, 19:56
Aaa a mi ostatnio soft siadł (miałam najstarszą wersję) i oddałam do serwisu :/ Zapłaciłam 50zł za coś co mogłam zrobić w domu sama ale nie umiałam :( Eh niech żyją blondynki :/ 2 dni bez telefonu kosztowało mnie dużo zdrowia :P
Ej ej ;P ... Nie zrobisz za free w domu xD Tylko za 23zł :P ... No wiesz po tej instrukcji tu na forum za pomocą KKclient.
Narazie platforma nie złamana i nic za free... jedynie scripty przez Se-tool płatny
fajnamysza83
22-04-2008, 21:09
Ale wiesz, 23zł a 50zł to dla mnie jest różnica :P
A powiedz mi jeszcze jaka jest rozdzielczość, chodzi o gry, bo nie wiem która będzie dobra do mojego fona :/
Z góry dziękuję za odpowiedź :*
Rozdzielczośc to 320x240 :) Heh . Pzdr :*