PDA

View Full Version : Pomocy martwy po patchowaniu:/

przemek.b
31-01-2008, 15:45
Po raz enty wgrywałem softa do mojego k750 naturalnie soft od W800 wszystko jak zwykle pięknie bez problemów:) zacząłem wgrywać podstawowe dla mnie patche na sam koniec wgrywania ostatniego patcha program poprosił mnie o wyjecie baterii co też uczyniłem po ponownym podłączeniu fona nie chciał go wykryć, no cóż i tak bywało zawsze pomagało ponowne wyjęcie baterii lecz nie w tym wypadku:/ po wielu próbach postanowiłem odłączyć fona i dać sobie spokój od tej pory telefon nie reaguje na włączanie. Komputer wykrywa fona jako "nieznane urządzenie". Wszystko wgrywałem Setool2lite i po każdym wgraniu patcha włączałem fona by sprawdzić czy wszystko działa:/ Mam nadzieje ze ktoś będzie w stanie mi pomóc:) Z góry dziękuje...

Problemu już nie ma:) został rozwiązany

barto128
22-03-2008, 23:34
Możesz cokolwiek napisać jak uporałeś się z tym problemem bo mam coś podobnego... :( Jak podłączam tel do kompa to nawet jak jest włączony wykrywa go jako nieznane urządzenie i nic nie mogę zrobić :|Dodam że oprócz tego tel normalnie działa... ?????? Czy ktoś w ogóle wie o co tu chodzi??

Drakken
01-07-2008, 10:15
Stery USB zainstaluj.Powinno pomóc:)