Jak wyłączyć przycisk internetu w SE k530i ?? tzn. żeby nie wchodziło w internet jak go nacisnę. Próbowałem tej metody z k550i ale mi nie za bardzo działa bo wyskakuje błąd ;)
rawilson
01-02-2008, 12:15
najlepiej? wgrac soft od w660i - skutków ubocznych nie ma ale masz pod tym klawiszem dostep do walkmana 2.0, dodatkowo dostajesz flash menu ;)
jak cie to nie interesuje no to mozna zrobic zeby jakas gierka ci sie odpalała ;)
lampard8
01-02-2008, 14:11
Dział tunning, temat tunning od Ado Z i poszukaj se tool lite wgrywamy oprogramowanie ;)
rawilson
01-02-2008, 15:50
Z innego forum:
Ja właśnie ustawiłem sobie na tym przycisku moby explorer. Daje w załączniku. Jest do wersji 3.0. Jest pewna metoda, która pozwala umieścić dowolna aplikacje pod przyciskiem.
1. Ściągamy sobie programy Tugzip i Menuedit. Bez problemu znajdziecie je w google. Tugzip instalujemy.
2. Przy użyciu tugzipa bądź winrara wypakowujemy zawartość pliku OPERATOR_KEY_HOOK.
3. Otwieramy menuedit, przechodzimy na zakładkę properties. Nie zmieniamy nic z lewej strony, tam gdzie jest drzewko. Na dole z prawej strony jest piorunek, obok okienko Type. Zmieniamy tam z internal na java, podświetlają się wtedy trzy pola obok.
4. Klikamy na symbol filiżanki i znajdujemy na dysku aplikację, którą chcemy dodać. Po jej kliknięciu w okienkach pojawia się tekst
5. Przepisujemy nazwę, twórcę i punkt dostępu z okienek w menuedit do pliku xml powstałego w wyniku wypakowania OPERATOR_KEY_HOOK w punkcie 2, oczywiście w odpowiedniej kolejności nie zapominając o pozostawieniu cudzysłowu. Zapisujemy go. Musi zostać rozszerzenie xml. Edytujemy oczywiście notatnikiem.
6. Klikamy na tym pliku prawym przyciskiem myszy, wybieramy zielona strzałkę z napisem ad to... .Zapisujemy jako archiwum TAR.
8. Zmieniamy rozszerzenie na itm i wrzucamy do telefonu nie zapominając o customize upgrade.
i plik: http://www.sendspace.pl/file/AUfWgSkz/